- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
Vicodin24 #31502 üzenetére
Ha ezt a szörnyű hangot úgy kell érteni, hogy telefonálás közben használod a kamerát, akkor passz.
Nekem semmi gondom nincs a hanggal, jól értem amit mondanak, és visszafelé is így van. Ez minden MIUI alatt így volt, amiket próbáltam.
A frissítési problémát nem nagyon értem. Az nem opció, hogy TWRP mentést csinálsz a jelenlegi romról, aztán ha nem jött be az új, visszateszed a mentést?Tomi
Ja, Fejvadi írt ilyesmit, de ha jól emlékszem csak két emberrel volt így.
Mielőtt még javasoltuk volna a kézenfekvő megoldást -velük ne beszéljen-, írta, hogy tudja, hogy ezt akarjuk mondani, ismeri már a gondolkodásunkat
Régi szép idők... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Vicodin24 #31502 üzenetére
Már egy ideje nem használom telefonálásra a Mi3-at, úgyhogy erre a kérdésre nem tudok válaszolni. Régebben volt hasonló problémája errefelé másoknak is, de már egy ideje nem hallottam róla. Szóval szerintem rosszabb nem lehet a hang sem. Azért ha biztosra akarsz menni, kérdezz meg mást is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Vicodin24 #31497 üzenetére
Akkor menj be a Beállítások/Telepített alkalmazások menübe, keresd meg a Galériát meg a Névjegyeket és adj meg nekik minden engedélyt.
Másik, ha abban a bizonyos menüben, ahol jelszót adtál, írod nincs jelszó kikapcsolása, csak módosítása. Ha a módosításba bemész, ott belül esetleg nincs megszüntetés vagy kikapcsolás opció?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Vicodin24 #31490 üzenetére
Sosem kapcsoltam be, de ha be tudtad kapcsolni, a Beállításokban ott kell lennie a kikapcsolásának is, nem?
Mondjuk nem írtad milyen ROM, a Bekapcsolás ott van nekem Global Dev ROM-on...gondolom ha bekapcsolnám utána ki is lehetne...Más:
Addig meg csodáljátok a hamarosan megjelenő új MIUI Lite Launchert
[link]
[link]
[link]3 oldal és más semmi...tényleg Lite....nyugdíjasoknak, mint én...csak hogy szivárogtassak kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest