- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
Ezekből amit írsz, és a nagy égésnyomból arra következtetek, hogy maga a konnektor volt hibás.
Az egyik kábel (valszeg a fázis) nem volt rendesen rögzítve, kicsit mozgott, már régebb óta melegedett, egyre jobban mozgott, mikor kihúztad a töltőt, ez a kábel is kicsúszott, összeért a 0-val vagy a földeléssel, teljes zárlat, és ettől égett szét a műanyag.De ha van itt villamossági szakember, majd megcáfol ha rosszul gondolom.
Tomi_Ohl
Én már akkor biztos voltam benne, hogy nem lesz megfelelő, mikor még fel sem telepítetted
Az, hogy valami hiányzik belőle, vagy éppen van benne, ugye nem probléma, de ha lassú, azt nagyon idegesítő tud lenni.Jóstehetség vagyok
A következő sem lesz jó
-
bozarjoska
őstag
llaszlo
Mi3 szeptember 5.
Mi4 augusztus -
Tomi_Ohl
veterán
Biztos van erre is megoldás, de nem vagyok jártas benne. Vagy állíts be profilokat.
janakbacsi ibuygou, xiaomiforsale, to2c vagy az itteni beszerző emberek (mobileman, muzikjunkie).
cjvt3o DND-t nem használok, így az utolsón kívül nem találkozok egyikkel se. A felvillanó kijelző nem bug, hanem fícsör, épp a napokban beszéltünk róla.
-
Tomi_Ohl
veterán
Mobil adatforgalom be van kapcsolva? Valami olyanról beszélnek, hogy az is sokat ébren tartja a telefont.
janakbacsi egy értékelő azt írja, hogy eredetit kapott. Ettől persze lehet, hogy csak valami ismerős volt és hazudik.
Ahonnan a telefonokat szoktuk vásárolni, onnan biztos eredetit adnak. -
bozarjoska
őstag
hát ez nem jött össze, hamisítványt vettem ebayen
semmit nem tölt csak 1 zöld led világít, sehogy se tudom párosítani a telefont és a "mibandet" és néztem képeket róla, nekem nincs doboz tetején a MI felirat, nincs a karkötőn a designed by xiaomi felirat, nincs MI logo a miband hátulján és a dobozban lévő kézikönyvön se MI logo van hanem valami DAMI felirat -
bozarjoska
őstag
így kéne töltenie? mert nekem csak 1 zöld led ég
csak gépen lehet tölteni vagy amivel a telót töltöm azzal is? -
bozarjoska
őstag
r8-as recoveryt tedd előbb föl aztán mehet az újabb
itt vannak cwm-ek -
-
bozarjoska
őstag
Én is csak egyszer használtam a miflasht még m2s-en, próbálj meg másikat vagy ne fejlesztői romot hanem stabilat
A 6 s rom meg nem tudom mi akar lenni, azt honnan vetted? -
mizoli
addikt
Végül melyik drivereket raktad fel?
Feljebb írtam, hogy tudomásom szerint a fastboot romokban van MiRecovery, azt már tudod cserélni (lehet, hogy rosszul emlékszem, akkor bocs.)
És azt is írtam, hogy valamelyik V6 S rom-ban találkoztam cwm recoveryvel, de rendes hibát okozott a rom.
Ez annyira nem érint Téged, ha csak a cwm kell (de előtte mentsd el a fontos dolgaidat). -
mizoli
addikt
És a bozarjoska által linkelt cuccok?
Feltettem azt drivert egy másik gépre, amit Tomi linkelt az XDA oldaláról, tökéletesen működik, win7 home premiumon. Az ADB és az USB is.
Mennie kell nálad is.Kerülőút
Ha nem megy az usb, még mindig próbálkozhatsz FTP-vel. Felmásolod a kívánt ROM-ot a telefonra, aztán telepíted. Ez miért nem jó?Fejvadi
Jóban lehetsz az égiekkel, mert megy a livestream, igaz még csak valami zene van
Köszi az imát. -
mizoli
addikt
Az itt beírt email címedre elküldtem egy win7 usb drivert, és egy adb driver installert.
Az usb driverhez az android_winusb.inf -re jobb gombos klikk, és telepítés.
Az adb driver installerhez össze kell dugni a géppel a telefont, és elindítani a programot. Hogy ez pontosan mit csinál, azt nem tudom, nem próbáltam.
-
bozarjoska
őstag
ez alapján csinálod? csak mert nem onnan van megnyitva a parancsablak mint ami nekem a képen van
plusz lehet driver is kell majd de azt is linkeltem abba a hozzászólásban -
bozarjoska
őstag
igen azt elrontottam már akkor
de itt a javítás
32 vagy 64 bites amelyik neked kell(#12057) boken
igen beteheted, bármilyen zipet betehetsz. én pl a romot szoktam meg a gappsot -
Tomi_Ohl
veterán
Nekem is tetszik, csak azért hagytam ott, mert nagyon ki akartam próbálni a lollit, és akkoriban épp problémás volt a MIUI.
Fejvadi nyugi, nem állok le, csak egy kicsit hazatérek.
De még nem biztos.
RetepNyaraB érdekes, mindenki más, akinek van összehasonlítási alapja, épp azt mondja, hogy a MIUI-t mennyivel könnyebb használni.
Ha nagyon fontos, akkor külső profil appal is megcsinálhatod, de láttam egy screenshotot, hogy a CM-ben vissza fog térni a sima csendes mód. -
bozarjoska
őstag
ami itt van azzal próbáltad a miflasht?
Mi a hibakód? Google nem ad ki rá semmit? Lehet valami driver hiányzik neki -
Tomi_Ohl
veterán
Az XDA-s?
Szerintem valami nincs rendben, csinálnod kéne egy clean installt. (de akkor már kipróbálhatod pl a PAC-et is).
A böngésző probléma máshol is volt, ilyenkor új lapot kell nyitni, és akkor ott már jó lesz. Mobilnetes dolgot nem hallottam még sehol, de nem is próbáltam. Semmi nem akad be nem fagy le minden gyors és smooth hihetetlen jó a multitaszking és a játékteljesítmény. -
Tomi_Ohl
veterán
Köszi.
Hát Sygichez képest ezek óriási térképek, de majd egyszer azért kipróbálom, milyen vele navigálni.
Fejvadi Lumiákon is van magyar hang, emlékeim szerint Androidon az első verzióknál még nem volt, de ezek szerint már van.
Szerk: az appban még mindig nincs magyar nyelv, na de annyi baj legyen.
Na de ez milyen már? A hang előnézete igencsak Googlefordítói szórendet használ, navigálás közben remélem nem ilyen. -
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha böngésző adatok törlése után megnyitsz egy lapot, benyomod a home gombot és megint megnyitod a böngészőt, ahol üres lappal találod szembe magad, akkor az nem nagyon user error, mert mindent úgy csinálsz, mint mi... Fogalmam sincs mi lehet ez (
biztos meg van szállva a telefonod), én mondjuk ha ilyennel találkoznék, más böngészőt használnék, vagy csinálnék egy clean installt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest