Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Kezd elegem lenni az aprobb hibakbol. Feltettem a cwm-et, toroltem cachet, dalvik cachet, csinaltam factory resetet, majd feltettem a legutolso v5-ot, egyszoval csinaltam egy tiszta telepitest DE meg mindig elojon 1-2 bosszanto dolog.
Neha nem ugrik fel a billentyuzet, hiaba kattintok bele a textboxba es hiaba villog ott a kurzor.
Tegnap meg ment de ma mar nem tudok panoramakepet készíteni.
Olyan is elofordult, hogy rakattintottam a kamera ikonra es fekete kepernyonel nehany masodperc utan kilepett az asztalra.
Hivas kozben elofordul neha olyan, hogy tok jol hallom a masikat de egyszercsak mintha messzebbrol beszelne es halkabban hallom. De azutan visszajon.
Hirtelen ezek jutottak eszembe es nem tudom mire velni.
Mit tegyek meg?
En csak ilyen hibak nelkul szeretnem hasznalni a szurke hetkoznapokban a telefonomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest