- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Kman681 #17380 üzenetére
Ilyet még nem hallottam, hogy a teló fastboot módban elindul, de MiFlash nem tud vele mit kezdeni...
Utolsó ötlet részemről: MiRecoveryből válaszd ki a "reboot to system" lehetőségek közül azt, ami mellé nincs írva, hogy "latest"
Egyébként szívesen megnézném a telód, ha el tudnád juttatni hozzám, hogy én mit tudnék kezdeni vele szoftveresen...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Kman681 #17370 üzenetére
Kérdeztem már, de nem írtad. Milyen Win-t használsz? 7-estől fölfelé (ha jól emlékszem) csak aláírt meghajtókat fogad el a rendszer. Ahhoz, hogy a MiFlash - tutira - felmenjen, ezt nem árt kikapcsolni (disable driver signature enforcement). Lehet az újabb MiFlash-nél már nincs ilyen gond, de régen Win 8 alatt pl. erre nekem szükségem volt. Karavik, neked nem kellett ilyet csinálnod?
-
Karavik
veterán
válasz
Kman681 #17368 üzenetére
Tehát megcsináltad ezeket a lépéseket 1-6 ig és az MiFlash ablakban a 6. lépés után nem látsz egy ehhez hasonló eszközt mint ez??: ac16dca
1. Töltsd le a legfrissebb MiFlash-t, csomagold ki és telepítsd rendszergazdaként (ha volt előző verzió, akkor töröld): [link]
2. Töltsd le a legfrissebb china developer fastboot ROM-ot és csomagold ki a C meghajtód (merevlemez) gyökerébe: [link]
3. Futtasd az MiFlash-t rendszergazdaként, klikk BROWSE és tallózd be a kicsomagolt fastboot mappát.
4. Indítsd el a telót fastboot módban ( bekapcsolás a hangerő LE és POWER gombok nyomva tartásával).
5. Csatlakoztasd a telót USB kábellel PC-hez, várj pár másodpercet, amíg a driver feltelepül.
6. Klikk REFRESH gomb az MiFlash ablakban hogy felismerje a telót -
Karavik
veterán
válasz
Kman681 #17349 üzenetére
Adamsky linkelte a megoldást. Az MiFlash tool tartalmazza a szükséges drivereket, nem kell semmi más!
(#17350) <Adamsky>:
"Ez butaság, Te is tudod.
"
Bevallom, némi költői túlzás volt benne...
(#17351) krizsotamas:
Maximálisan egyetértek veled, én sem fogom eladni, soha bármilyen telefont is vegyek ezután! Érzelmileg kötődöm hozzá
(az sem érdekel, hogy a kijelzőjén van egy sárga folt...így szeretem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest