- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RiddleR #13642 üzenetére
Fogod a telefont, beteszed egy dobozba, bemész vele a legközelebbi postára és feladod a support által megadott címre követéssel. Barbatrükk. ;-)
Nekem kb. 1 hét alatt ért oda és másfél hetet ült a kínai vámon. Az egész hercehurca közel egy hónap volt. Szerintem nem érte meg, ma tuti nem szórakoznék vele hacsak nem alaplap hibás a telóm.Megvenném az alkatrészt, telefon szét, beszerel majd egy flakon chip spray + egy flakon sűrített levegő...
-
DrKapocs
őstag
válasz
RiddleR #10602 üzenetére
Akkor nálad jobb a helyzet, nálam nem vált.
Küldök két képernyőmentést is; újra megpróbáltam.
Beállítottam, hogy 9:43-tól 15:45-ig váltson át battery saver üzemmódra (1. kép).A második képen látszik, hogy amikor feloldottam a képernyőt, vagyis 9:46-kor kezdett visszaszámolni, hogy átvált. A képen látszik, hogy 7 másodperc múlva történik ez meg. De az is látszik, hogy 9:43-kor kellett volna ennek megtörténnie - mégsem történt meg.
-
DrKapocs
őstag
válasz
RiddleR #10598 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet a stable jlb34 óta. A 33-ban még ilyen gond nem volt. Ha a képernyő le van zárva, akkor az üzemmódok közötti váltás automatikusan nem történik meg. Ha feloldod a képernyőt, dob egy értesítést, visszaszámol 20 másodpercről, hogy át fog váltani egy másik üzemmódra. Na de kérdem én, ennek mi értelme? Ha ütemezett az üzemmód kezdési és befejezési ideje, akkor miért nem vált 'ótómatice'? Miért kérdezget; nyilván azért állítottam be, mert szeretném, hogy magától megtegye a váltást... szóval mióta ez van, azóta nem is használom ezt a funkciót, így értelmetlen.
Vagy Neked megtörténik a váltás attól függetlenül, hogy dob egy értesítést?
Egyébként nyitottam egy topicot ennek, hááát, 0 kommenttel nem hozta lázba az embereket.
http://en.miui.com/thread-20951-1-1.htmlEgy hozzászólással, visszaigazolással talán feljebb kerülhetne a téma, hátha lesz foganatja.
-
peanar
senior tag
válasz
RiddleR #9540 üzenetére
Ez csak egy tipp, de lehet, meg kéne probálnod a recovery-clockwork-6.0.3.2-aries-20131115-signed.zip cwm-et, mert nehogy az legyen, h. a rom ill. általad feltett cwm nem szeressék egymást. Wajk romjánál volt az, hogy az uj cwm hülyéskedett, de aztán javitotta ezt a problémát!
-
Karavik
veterán
válasz
RiddleR #9115 üzenetére
A cwm-ben a root kérdés nem cwm verzió függő, mert nekem mindig az aktuális legújabb van fenn és még sose dobta fel ezt a kérdést. Valszeg a probléma megszűnne a többieknél is, ha vissza kerülne a gyári recovery majd újból telepítve lenne a cwm (ahogy ezt Peanar is írta).
Más: Ne feledd, 3G adatkapcsolattal használva nagyságrendekkel többet fogyaszt a teló, mint WiFi-n, és ha ez mellett még a WiFi aktív a telón úgy, hogy nem tud hova csatlakozni, csak keresi a hálózatot akkor brutálisan magas akkufogyasztás lehet kihozni a telóból. -
Wajk
addikt
válasz
RiddleR #9033 üzenetére
valami ébresztgeti, az látszik.
Emlékszem egyszer volt valakinek hasonló problémája, végül nála az vált be, hogy feltett egy Miuiandroid ROMot majd vissza a WiUi-t. logikát ne keress, de azt mondja nála ezzel lett ok. Vagy ezt vagy azt próbáld akkor amit mondtam, hogy teljes Wipe és aztán pakolgasd vissza a dolgaidat...(#9034) Monyos: én nem tapasztaltam még sose, de olvastam róla. Volt akinek a WeatherBZ miatt volt, leszedte és utána már nem volt ilyen gondja. Ha ez nincs fent akkor hasonló logikán olyan Widgetet keress ami miatt újraindulhat a Launcher. Ez olyankor lehet, hogy a memóriatörlés kinyírja a Widget programját és emiatt van a restart. Ha lehetséges, hogy ilyen Widgetet használsz próbáld meg a memóriába lockolni.
Én HD Widget-ez használok és nincs ezzel pont ilyen gond.
-
Wajk
addikt
válasz
RiddleR #9023 üzenetére
A kernel az OK
ha az akksicsere nem oldja meg a gondot, akkor valószínű érdemes lesz backupolnod és FullWipe-ot csinálni és visszapakolgatni mindent (mondjuk akkor már érdemes egy kicsit - amennyire lehet - "üresen" használnod a készüléked, hogy akkor minden OK-e, aztán mehetnek fel a többi appok)@all: huh, olie-nak 8 órás kijelzőidőt sikerült kihoznia 3100-es akksival, normál módban. Ezzel én egy hétig is ellennék
-
Wajk
addikt
válasz
RiddleR #9019 üzenetére
biztos, hogy a sima kernel van fent?
azzal nem kellene ennyi CPU lépcsőnek lennie
Csekkold a Miui verziószám alatt, hogy milyen kernel van a telódon.(#9020) Barthezz2: én inkább abban reménykedek, hogy megkapjuk egyeltalán a 4.4-et.
Amúgy emlékeztetőül mondom, hogy a Miui v5 debütálásakor első körben az akkori csúcsmodell, a Mi2 kapta meg csak. Szóval lehet most is a Mi3 kapja majd meg és aztán majd mi valamikor.Véleményem szerint elég esélyes, hogy a már hivatalosan megerősített(?) Mi3S megjelenésekor, azaz április 9-én kapjuk meg a Miui v6-ot.
Judging by the timing of the leaks and proximity to the annual Xiaomi festival we believe the next Xiaomi phone Lei Jun refers to in the below Weibo message will launch on April 9th. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
RiddleR #9011 üzenetére
Először kicsit "árnyékra" vetődtem ezzel az AlarmManager-rel. A Te problémádnak vajmi kevés köze van bármilyen ébresztő funkcióhoz.
A második hsz-ben lévő egyik link-en írtakból idéznék:
"The msm_hsic_host wakelock is because the 3G modem is connected to the phone as an external USB device controlled by the hsic host controller. When the modem wakes up for any reason (apps sync, location, tower ping, etc...) the wakelock is requested. The problem is that the hsic host controller doesn't go back into suspend mode properly, this is a problem with the kernel."Szóval, ahogy Wajk is írta az #9012-ben, Neked másik kernel-el és/vagy ROM-al kéne próbálkoznod. Egyébként ha azt nézzük, hogy ezt a 3100-as akksival produkálta, akkor még "súlyosabb" a helyzet. Első körbe tényleg próbáld meg az eredeti 2000-es akksival, aztán kernel vagy ROM-cserével folytasd.
Tényleg, vannak külön kernel-t tartalmazó "update.zip"-ek? Desire-n emlékszem volt.
-
Wajk
addikt
válasz
RiddleR #9011 üzenetére
jól látom, hogy a MiCore kernel-t használod?
Azzal adódhatnak problémák, első körben flasheld újra a ROMot gyári kernellel és úgyis teszteld a készüléked mielőtt akksi cserélsz(#9010) muchacoado: ebből még nem derül ki semmi. A v5 megjelenésekor is még párhuzamosan ment a v4 fejlesztése, bugfixálása, és mivel első körben nem mindneki kapja meg a v6-ot, ezért a v5 vonal is szinten lesz kicsit tartva...
(#9008) <Adamsky>: ezt ha jól tudom, csak kernel módosítással lehet orvosolni, de a 4.3 tól felfele már a Google is rendbe tette...
-
Wajk
addikt
válasz
RiddleR #8981 üzenetére
Ez nem normális fogyasztás, valami probléma van a rendszeredben. Sajnos az Android sajátja, hogy egyes appok meghülyülnek és elkezdik szívni az akksit. Éjszaka 2-4%-ot illik harapnia. Első körben frissíts a legfrissebb verzióra, visszajelzések elég pozitívak az akksit illetően. Másodsorban próbáld menedzselni a háttérben futó appokat, ha nem oldódik meg a probléma.
(#8982) sprinter24: +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Egy óra, két rendszer
- 3D nyomtatás
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest