Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #18018 üzenetére
Mi5 suppoerted LTE Bands témával kapcsolatban elküldtem nekik azt a phonearena info-t amit linkeltél, szembe állítva és megkérdőjelezve ezzel a tőlük kapott (hivatalos) infót - amivel mellesleg jó hülyét is csináltam magmából - mert Amanda úr
válasza az official Xiaomi CS supportból kapott info továbbítása volt számomra, ami 100% biztos forrás (lásd képérnyűmentest lejjebb). Továbbá felhomályosítottak, hogy a phonearena kb. a legutolsó oldalak egyike aminek hinni lehet a weben.
Mindegy...
Itt a hivatalos Xiaomi Mi5 spec: [link]
"Full Netcom dual card and mobile networks" résznél "network band" lenyíló menüre kattintva jön elő a támogatott band-ok listája.
A spec-ben szintén full netcom résznél találtam olyat, hogy a Pro és Advanced verziókban 3xCA higher order modulation support van, míg a standardban csak 2CA. Ki tudja mi lehet ez a 2CA vs 3CA??
Itt pedig a Xiaomi CS team válasza LTE B20 (800MHz) kérdésemre:
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #18018 üzenetére
Már meg is tettem köszi!
(#18020) Williamgrant:
Ott a probléma, hogy iBuygou csöcsike Amanada más információt adott ezzel kapcsolatban, miszerint ezeket a sávokat tudja csak az Mi5:
"Bands of mi5 include:
TDD-LTE (B38/B39/B40/B41) FDD-LTE (B1/B3/B7) TD-SCDMA (B34/B39) WCDMA (B1/B2/B5/B8) CDMA(BC0 / BC1) GSM / CDMA 1X (B2/B3/B5/B8/BC0 / BC1)" -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest