-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Attipapa #7071 üzenetére
Értetlenül állok az egész ART inkompatibilitás előtt.
Elvileg az egész "csak" annyi, hogy nem real-time fordítódik az alkalmazás, hanem a telepítéskor. Ebből fakadóan nem kéne, hogy gondot okozzon az ART használata. Aztán mégis. Illetve az is sokat elárul, hogy még maga a Google is "beta"-nak tekinti az egészet. Lehet más is van a háttérben.(#7069) vagyula
Kössz szépen! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Attipapa #6839 üzenetére
Miért kéne az app-okat erre felkészíteni? Ezt hol olvastad? Én úgy értelmeztem ezt az egészet, hogy a "gépi kódra" történő fordítás az alkalmazás telepítésekor történik meg, nem pedig az alkalmazás indításakor. Ezért is fog minden gyorsabban indulni, ill. ezért fog minden lassabban települni.
-
-
Wajk
addikt
válasz
Attipapa #6798 üzenetére
én olyat még nem láttam, hogy egy adott ROM jó lenne mindenkinek.
szóval neked kell kitapasztalnod. Mindenkinek más ami fontos és más a készülékhasználati rutinja is.Mivel elég jó a MIUI supportunk
ezért nagyon nem lehet mellényúlni véleményem szerint egyik ROMmal sem lehet. Az összefoglalóban vannak linkek.
Én azt szoktam javasolni, ha nem akarsz tamagocsit játszani és foglalkozni a készülékeddel mondjuk minden héten, akkor a JLB (stable) széria lehet a jó választás (kevésbé fordul elő bennük bug, bár én a hetikkel is többnyire meg vagyok elégedve), van magyar nyelvű verzió is Vagyula jóvoltából.
Sokan beleugranak egyből a ROMolásba, de érdemes megfontolni, hogy használd egy kicsit csak úgy "out-of-the-box" a készüléket, hogy megismerd és akkor pontosabb képet kapsz ha kipróbálsz más ROMot...
-
Wajk
addikt
válasz
Attipapa #6769 üzenetére
azon egyszerű oknál fogva, hogy akinek minden jól megy az ritká(bba)n olvassa a fórumokat és ír bele. Éli világát, max akkor nyilatkozik ha véletlenül elkap egy kérdést ami erre irányul.
Volt már pár készülékem, ha jól vettem ki neked is.
Ezt én eddig mindig tapasztaltam.Ráadásul elég sok a "user-error", azaz nem általános bug, hanem az adott usernél beakadt valami, valami app kavar be, vagy egy egyszerű Wipe Cache után már menne is minden neki jól, csak egyszerűen azt sem tudja mi az
szóval az akinél minden rendben nem fogja beírogatni naponta, hogy "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve."
szerintem
(#6792) jom: sajnos az IMEI szám nem jelent semmit, az egy számsor amit pl lelopnak egy eredetiről és kész is.
Ez is egy brutális hamisítvány volt, a Recovery-nél bukott el talán egyből ez is...
Betszek már az összefoglalóba egy összeszedett cikket a hamisítványokról.
De azt már előzetesként lehet mondani, hogy 100%-ban csak fizikai kontaktussla lehet megbizonyosodni az eredetiségről. Ezért fontos, hogy honnan vásárolja az ember. Ennél a készüléknél ajánlott inkább pár ezressel többet fizetni, és már ismert/mások által ajánlott helyről rendelni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Attipapa #6777 üzenetére
Na, akkor én "fényezem" egy kicsit a cuccot.
Nem tudom ki, miért döntött a Mi2 / Mi2s mellett, de én azért mert normális méretű (!), de erős (Android-os) telefont szerettem volna. Ha szétnézel, akkor láthatod, hogy csupán ezt a paramétert figyelembe véve nincs konkurenciája.
Nekem aug. óta van meg, de még most is úgy érzem, semmilyen más (Samu, HTC, Sony, stb.) ismert készülékre nem cserélném el. Jó minőségű, bivaly erős, és meglehetősen nagy "community" van mögötte. Az már csak hab a tortán, hogy mostanság milyen áron dobják az ember után. Gondoltam is, hogy rendelek még kettőt "tartalékba". -
muchacoado
aktív tag
válasz
Attipapa #6766 üzenetére
A heti frissítések nem bugok miatt vannak. A legközelebb a gyári romhoz álló rendszer a multilang miui
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest