Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Anthony001 #184 üzenetére
Mindenképpen.
Tegnap meg nekiálltam egy régi mobilt rászerkeszteni a rollerre. Nem bírom kivárni, amíg megérkezik a kijelző, na meg úgyis lesz új fedlap, hát ráragasztottam kétoldalas ragasztóval. A mobilba beforrasztott kábelt át akartam vezetni a rollerbe, hogy folyamatosan töltse, úgy, hogy ne látszódjon semmi vezeték. A dashboard 4 eres bejövő csatlakozóján az első láb az 5V, a második az akkutól jön. Első körben megpróbáltam az akkufeszből DC konverterrel csinálni 5 voltot a töltéshez, de sajnos az valami ellenálláson keresztül jöhet az akksitól, mert terhelésre leesik 2-3V-ra. Aztán próbaképpen rákötöttem a dash 5V-jára, de (ahogy sejtettem) az sem bírja a 0,5-1A töltőáramot, és leesik 3-4V-ra. Aztán gondoltam levezetékelem a BMS-hez a kormányban, de akkor jöttem rá, hogy a kormánycsuklónál ki kellene vezetni, az meg hogy nézne ki, úgyhogy most csak lóg az usb kábel (azaz rá van tekerve a bowdenre), esténként majd rádugom töltőre azt is. Majd teszek fel fotót, hogy milyen lett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jármű, amire első alkalommal kicsit mindenki szkeptikusan néz, mégis csak fülig érő mosollyal lehet róla leszállni, és még közlekedési alternatívaként is releváns.
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest