Új hozzászólás Aktív témák

• trebrona

nagyúr

No, tegnap nekem is sikerült felszállni a szopórollerre. :)

Szokásos OTA frissítés, minden lefutott, ahogy szokott, semmi extra. Rendszer felállt, no problem.

Első reboot után kezdődtek a bajok. Elkezdte dobálni a különböző üzeneteket: MiCloud leállt, google szolgáltatások leállt, etc, mint mikor elmaradnak a wipe-ok telepítés előtt. Ok, Recoveryben először dalvik wipe. Jelenség ugyanaz. Nem szívesen, de következett a full wipe. Semmi nem változott, de legalább a telefonon sem maradt semmi. :U

Próbálkoztam PcSuite-tal, nemrég készítettem vele mentést, gondoltam visszaállítom. Áh, nincs ilyen opció. Nem is értem, minek akkor a mentés? :W

Sebaj, próbálkozzunk TWRP felrakásával, de hogyan? Gépre csatlakoztatva nem látja a telefont, nem tudom rárakni a Zip-et. Ja, az kimaradt, hogy telefon fájlkezelője nem látja a külső SD-t, így nem tudtam bemásolni onnan. (TWRP mindig az SD kártyámon van)

OK, próbálkozzunk másik telóról CM Transfer vagy bluetooth segítségével átküldeni. CM Transfer el sem indul, azonnal FC. Bluetoothon két telefon csatlakozik, jó lesz ez, de a fájlátvitel pillanatában bluetooth alkalmazás sajnos leállt...

Így, mivel más ötletem már nem volt, maradt s4tch kolléga által linkelt Sp Flash Tool-os megoldás, ezúton is köszi a linkért! :R Mondjuk ez sem ment elsőre, 3.-.4 próbálkozásra indult el. Ezzel került működő rendszer a telefonra talán 5.6.4 global. Innen már a szokásos, 5.6.11 multi telefonnal letölt (nem az 5.6.18 :N , bár valószínűleg nem volt összefüggés), updater appal feltesz, öröm, bódottá! :))

MiCloud bejelentkezés, Google bejelentkezés, telefon wifin lóg + töltő, otthonról el. Mire hazaértem minden a régi, asztal rendezés, alkalmazások minden a helyén automatikusan. Csak a finom beállítások maradtak, de legalább nem kellett egyesével telepítgetnem.

Tanulság:
    1. PcSuite sz@rt sem ér
    2. Ilyen esetben MUT-szal TWRP felrakása, nem full wipe és mindez elkerülhető
    3. SP Flash Tool segít, ha baj van. :K

Új hozzászólás Aktív témák