Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsitube
csendes tag
A rizsát a kisfiamnak vettem aki majd karácsonyra kapja meg, addig szórakozok vele kicsit meg ismerkedem a MIUI ROM-al, meg már hiányzott a barkácsolás mert a One nem igazán igényli, az elég jó úgy ahogy "One".
Desire-t amivel szórakoztam azt meg kölcsön adtam azt hiszem azt nem fogom látni mostanában és nem is egy mai darab.
Visszatérve a Red Rice-ra, élőben sokkal jobbak az arányai mint a képeken. Jelenleg 2 Telenor SIM van benne egy net és egy telefon, Wifi bekapcsolva, de mivel csak este nyomkodtam sokat és nem használom rendeltetésszerűen napközben készenlétben volt ezért erre vonatkozóan nem sok használható infót tudok adni. 21 óra után 40%-on van az akku.
Két SIM van benne a második kártya a hang hívásra van, hogy lehet beállítani hogy hívásra ezt használja alapértelmezettnek a másikat ha lehet fel se ajánlja. Egy másik dual simes nem miui telefonon volt egy plusz menü arra hogy hanghívásra melyik legyen az alapértelmezett. Adatkapcsolatra be lehet állítani melyik legyen az alapértelmezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Vallás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- új iPhone 17 256GB white fehér független Apple 1 év garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest