- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már letöröltem...
Azt hittem, valami kattogást kell keressek, az nem volt.Más. A Mobileuncle MTK Tools programmal lementettem az IMEI-számot, gondolom, ezt jól tettem, ugye?
Illetve még valami. Ezen kívül ha készítek egy TWRP-mentést, védve vagyok mindenféle probléma ellen, már ami az esetleges nem működő rendszer visszaállításában segíthet? -
-
-
-
Megpróbáltam feltenni egy rootot a készülékemen lévő stabil ROM-ra (NEM többnyelvű, csak két kínai és az angol van benne), a verziószám elvileg stimmel, mégsem futott végig a ZIP-fájl ( miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip ) telepítése.
Rájöttem, hogy két féle recovery van a készülékemen, én a hangerő le + bekapcsoló gomb után, a listából kiválasztható angol recoveryből telepítettem volna fel a ZIP-fájlt.Mit nem csináltam jól?
(Esetleg már előfeltétel volna a custom recovery hozzá?
)
-
-
-
-
Nem találok infót arra vonatkozóan, hogy miként lehet (ha lehet) megváltoztatni a lockscreenen a négy irányba elhúzható ikonokat/programokat.
Valaki? -
A "csúnyábbik buborékot okozó porszemet kiszedtem, egy van még, de az idővel kevésbé fog látszani majd.
Még egy fóliám van, de azt nem pazarolnám még el.Kíváncsi leszek a készenlétre, ma reggel vettem le a töltőről. Amennyiben egy napot kibír erős használattal, már nyugodt vagyok.
Az Galaxy S, amit eddig használtam (kölcsönteló volt
), gyengébb akkuval hozta ezt, gondolom, ennek sem esik nehezére majd.
Root egyelőre nincs rajta, kíváncsi vagyok, hogy bírom nélküle, egyelőre nem rootolom.
-
Átvettem.
Kezdem belakni, GApps rajta, fólia rajta (persze itt buborékosan feltéve, de mindegy
).
Eddig marhára tetszik, de a folyamatos nyúzással merítem, mint állat.
-
-
-
-
Holnap (ma
) belépek én is a klubba.
Tudom, kereső, kereső, KERESŐ, de tuti, lesznek kérdéseim.
Izgis!!!!!
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Laza... #1681 üzenetére
Tőlük én is rendeltem (más készülékre), és én is elégedetlen voltam a cuccal.
Mármint persze, a fólia végül is jó volt, de drága, matt létére nem egészen matt, kissé karcos is volt.
Meg amin végképp nem tudtam napirendre térni, hogy nem adtak hozzá törlő szövetet, meg csak az egyik oldalán volt védőbevonat (gondolom, ezért lehetett karcos). -
-
-
-
válasz
szoporiz #1572 üzenetére
Nálam (egyelőre más készülék, de ennél sem lesz másként) a kijelző szokott lenni a legnagyobb fogyasztó.
Abban az esetben szokott nálam maga az OS ilyen sokat enni, ha nem használom a készüléket. (Hisz' a rendszernek mennie kell, "természetes", hogy nyugalmi állapotban ez eszik a legtöbbet.)
-
-
-
Megrendeltem az Antelife oldaláról...
Tokot, fóliát is rendeltem hozzá -eBay-ről. Ezek már szállítás alatt vannak.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
waveriderz #923 üzenetére
Sajnálom...
Azt nem értem, hogy a korábban linkelt kép alapján nem kellene hamisítványod legyen, de a most linkelt fotók alapján egyértelműen az...Remélhetőleg nem szívódott fel az eladó.........
-
válasz
waveriderz #920 üzenetére
Hát...
Az 540*960 képpontos kijelző az kissé messze van a HD-felbontástól...
A proci sem smakkol...
-
válasz
waveriderz #888 üzenetére
Ja, még valami. Amennyiben nem hamisítványt kaptál, vagy SIM-kártyát kellene cseréltess vagy a készüléked hibás, mert az általad linkelt kép alapján WCDMA-változatod van.
-
válasz
waveriderz #888 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest