- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-HajTömeg- #5974 üzenetére
Elvileg ezzel tudod kezelni, én nem próbáltam.
Amennyiben fájlokat másolnál rá, korábban linkeltem/linkeltünk már rá megoldást, bár nem mindenkinek működik...
-
-
-
Arra lettem figyelmes (illetve jelezték ismerősök), hogy nem működik a push.
Mármint pl. Vibernél nem vagyok elérhető vagy Gmailen nem jönnek meg az üzenetek. Amint belépek az adott programba, jelzi az üzenetet, megérkezik a levél, de sokszor nem.
Főleg akkor, mikor sokáig nem nyúlok a készülékhez. Pl. ma reggel, ébredés után, ill. egy dolgosabb munkanapon, mikor nincs időm a készülékkel babrálni.
Természetesen a szinkron aktív, mobilnet vagy wifi-hozzáférés van, a programok megbízhatónak beállítva, autostart bepipálva, sőt (bár ritkán ürítem a memóriát), a beépített task.kezelőben "lelakatoltam" őket -memóriában tartás.Valaki tapasztalt hasonlót?
Legfrissebb 17-es ROM...
-
válasz
herdsman12 #5795 üzenetére
Kipróbáltam, nincs vele gond. Alap betűméretnél sem és közepesnél sem.
-
válasz
herdsman12 #5786 üzenetére
Nálam az volt , hogy V15-re frissítettem (angol-kínai verziókat használok), belassult, de nagyon.
Adatmentés után format minden, majd visszaállítottam, ami kellett, azóta tökéletes. Megkockáztatom, az eddigi legjobb ROM-verzió. -
Közelségérzékelő probléma reloaded.
Szóval. Sokszor panaszkodtam, hogy több ROM-verzión is gondom volt vele, de a V17-tel eltűnt.
Egészen addig, míg fel nem tettem a Gravityboxot. Vagy a XBlast Toolsot. Egy célom volt ezekkel a programokkal, a CRT off effekt bekapcsolása. Tetszett az eddigi telefonjaimon, ezen is szerettem...
Persze, ha ez kell a szenzor jó működéséhez, akkor lemondok róla, bár a szívem fáj kicsit érte...Ui.: senki nem használja ezeket a programokat vagy csak engem "tisztelnek" meg azzal, hogy elrontják a proximity szenzort?
-
válasz
herdsman12 #5735 üzenetére
A foltokkal EGYÜTT is tök jóóóóóóóó!!!
-
válasz
hevizms #5723 üzenetére
Szuper!
Jelentés a V17-es ROM-ról.
Memóriakezelés jónak tűnik. Egy alkalommal dobott ki a zenelejátszóból, egyébként jól bírja a multitaskingot.
Akkuidő is jobbnak tűnik. Úgy, hogy a V15-ön fenn volt a Greenify, jó pár programot fagyasztott, itt viszont egyelőre megnézem enélkül.
Bónusz. A közelségérzékelő tökéletesen működik. Ugyanazzal a fóliával, amivel a korábbi ROM-nál gond volt, szóval a V17 használata Ö L Ö M , B Ó D O T T Á ! -
-
A "simával" kaptam meg, meg aztán volt egy kis probléma (ha az volt -vírusriasztás) az SMSreg programmal a multilang verziónál, így maradtam a nem multilang verziónál.
Az, hogy nincs magyar, nem gond, az annál inkább, hogy angol helyett sok helyen kínai, ami nekem sajnos, kínai...
-
-
válasz
Viktor0610 #5657 üzenetére
Csak benéztem, és elküldte a két üzenetet...
Mindegy, kibírom, és legalább abbahagyja az izélgetésemet.Más.
Eddig tudtam installálni Ubuntu fontot, most nem enged 3rd party témákat/fontokat telepíteni. Grrr.... -
válasz
-HajTömeg- #5660 üzenetére
Nincs, de dumáltunk már erről egyszer.
A korábban pár hétig fenn lévő AOSP ROM-mal nem volt ilyen gondom, illetve emlékszem, volt olyan fóliám is, ami ki volt vágva a közelségérzékelőnél, azzal sem volt jó eddig.
-
válasz
Viktor0610 #5657 üzenetére
Viszont, hogy jót is mondjak, mintha sokkal jobb lenne a közelség érzékelő kezelése.
(Én voltam az, akinél a hívások végénél, vagy csak ha elvettem a fülemtől a telefont, nem kapcsolta vissza a kijelzőt...
)
-
-
válasz
Viktor0610 #5653 üzenetére
Komolyan nem hiszem el ezt a Xiaomit...
A 15-ös buildben (egyebek közt) az volt a gond, hogy minden bekapcsoláskor feldobta a Data usage warning ablakát.
Most (V17) azt nem dobja fel, ellenben a cloud messaging aktiválására (ami SIM-kártyánként egy, Kínába küldendő üzenet) mindig emlékeztet... Ez a korábbi buildekben egy egy alkalmas Cancel gomb nyomással átléphető volt...Tesztelni fogom pár napig, de az ilyen hülyeségek miatt kezd elmenni a kedvem a készüléktől... Nem jó érzés, mert mikor megvettem, NAGYON tetszett...
-
Kijött a V17.
Feltettem.
"Lett" valami kínai krix-kraxos app, ami nem tudom, mire jó. Millet Life a neve a Google Translate alapján.
A Security appon belül "lett" egy kínai nyelvű menüpont, a hálózat engedélyezésére -szintén Google Translate. Nem egyértelmű, milyen hálózatot akar engedélyezni, talán a mostanában előkerült Xiaomi "kémkedést"?
Az első bekapcsoláskor a szokásosnál jobban melegedett, talán nagyobb mennyiségű wifi forgalom volt?Jah, és V5 alapú, tehát valószínűleg nem kapjuk meg a V6-ot...
-
-
-
-
válasz
-HajTömeg- #5624 üzenetére
Tudom, visszakereshetném, de honnan rendeltétek?
Én a Xiaomishop.comtól gondoltam egyet rendelni.
-
-
-
-
-
-
válasz
-HajTömeg- #5446 üzenetére
Annál szerintem kevésbé kell jobban működjön a GPS, hogy menet közben indítottam el, kapcsoltam be a GPS-t, és találta meg a műholdakat.
Kb. fél perc alatt.Az 1S 2-es SIM-hely vs. telenoros kártya problémáját inkább fontosnak tartanám megemlíteni.
-
válasz
ejnyebejnye #5444 üzenetére
Ma kipróbáltam a GPS-t autóban is. Hibátlanul vitt az úton.
Szerintem nyugodtan vedd meg neki, JÓ készüléke!
-
Valaki, aki nem tette fel a legfrissebb ROM-ot!
Az Updater akkor is 1-essel jelez, ha már több frissítés érhető el? Gondolok itt arra, ha valaki az V5 ROM-nál maradt, azóta már 3 verzió is kijött. Az Updater akkor is csak egyet jelez frissítés gyanánt?
-
Update.zip néven nem próbáltam feltenni, bár valami hitelesítési gondja volt, asszem, azt meg gondolom, egy átnevezés nem oldotta volna meg.
A backuppal meg az a helyzet, hogy a MI Backup feltételezem,csak működő rendszer alatt használható. Állítottam már helyre bootloopos készüléket recovery restore-ral.A memóriakezelése rosszabbnak tűnik a 16-nak....
-
-
A 16-os frissítés (gyári, nem multilang ROM-hoz) linkje.
Igazából semmi változás nincs a Data usage warning üzenet boot utáni eltűnésén kívül. Mondjuk, nem tudom, mit vártam, a changelog üres volt, szóval azt túlteljesítették.
-
-
válasz
Viktor0610 #5343 üzenetére
A közelségérzékelő problémája hívás közben tesztelés alatt. Eddig (egy hívás) jónak tűnik. Az autómata fényerő szabályzás még mindig hajlamos a világítást lenn tartani.
-
Felment a 16-os frissítés, eddig semmi különlegeset nem tapasztaltam, hacsak azt nem, hogy nem tolja az arcomba reboot után, hogy data usage warning.
Nikitaa7:
Ez kikapcsolható a Settings - Display - Prevent pocket dials részen. -
-
válasz
herdsman12 #5231 üzenetére
Nem tudom, miért fontos, hogy mi szerint mutassa a tárcsázó a neveket, de két javaslat.
- próbáld ki "Keresztnév, Vezetéknév" szerint, hátha.
- én sosem keresek a névjegyzékből, hanem elkezdem beírni a nevet, és kidobja pár karakter után a találatot. -
-
-
-
-
Nem véletlen van az lesajnálva...
Saját példa. EGY cégtől kértem árajánlatot, vagy HAT másik is megkeresett, vadabbnál vadabb ajánlattal (gyanúsan olcsó), végül nem rendeltem egyiktől sem, mert nem ismertem a cégeket.A te mondandód lényege is pont ez: "de tudtam kinél teszem, volt már előzetes információm róla."
-
-
válasz
gonorrea #5196 üzenetére
Nekem (stabil, nem multilang V15) csak egy APK-t kellett feltelepíteni, sőt, ahogy látom, elég volt csak egyszer elindítani, egy gombra rákattintani.
Keresem az APK-t, de egyelőre nincs meg...
Asszem, megvan: fix for USB
-
-
-
Biztos, volt már szó róla, de az imént kipróbáltam a Hongmi GPS-ét a My Tracks nevű programmal, gyalogos módban.
Azt hiszem, mindent elmond a készülék GPS-vevőjéről, hogy azt is látni lehet a nyomvonalon, mikor pár lépéssel odébb mentem, hogy a kutyinak dobjak egyet.
Még egyszer: NEM az 1S, hanem a sima Hongmi GPS-vevőjét teszteltem.
-
-
-
-
-
válasz
herdsman12 #5064 üzenetére
Ennél írja, hogy max. 100 megás frissítéseket tegyünk rá.
Lehet, csak "ott maradt", de mindenesetre érdekes. -
válasz
herdsman12 #5062 üzenetére
De, a kínai-angolt használtam.
A multilangnál elriasztott, hogy nem frissíthetem OTA a 100 megánál nagyobb méretű frissítésekkel.
-
válasz
herdsman12 #5059 üzenetére
Nálam az általad 1-essel jelölt ROM volt fenn a készüléken (13-ról frissítettem), a témákkal nem volt gondom.
Eszerint az UPDATE_SuperSU-v1.93.zip fájl nem tehető fel a gyári recoveryre. Köszi az infót.
-
válasz
gonorrea #5056 üzenetére
gonorrea:
Én addig keresgettem a free témák között, amíg nem találtam olyat, amin nem voltak kínai betűk.Nikitaa7:
A 15-ös build szerintem jól sikerült. Mindenképp' jobb, mint a 13-as (nem eszi annyira a RAM-ot), és a hivatalos oldalról letölthető ötösnél meg mindenképp' jobb, mert mikor én azt feltettem, nekem eltüntette a megvásárolt programjaim, holott, mikor megvettem, ötös volt rajta, és az nem produkált ilyen hibát.
Szóval no para, jó az, ami most van! -
-
-
-
-
válasz
gipsztigris #4825 üzenetére
Ugye, milyen idegesítő, ha nem jók az ékezetek?
-
válasz
gipsztigris #4818 üzenetére
Én felmásoltam innen a kütyüre pl. az Ubuntut, a témázóval meg beállítottam.
-
válasz
herdsman12 #4804 üzenetére
Köszi a próbát... Milyen ROM-verziód van?
-
-
válasz
-HajTömeg- #4789 üzenetére
Levágniiiiii?????
Ez életem legszebben feltett fóliája (
), inkább együtt élek a hibával, rajtahagyom az AOSP ROM-ot, minthogy levegyem/"megcsonkítsam" azt.
-
válasz
-HajTömeg- #4787 üzenetére
Nincs rajta kivágás, de azért nem fogadom el (kezelem fenntartással) ezt az érvet, mert a MIUI ROM alatt nem működik jól, az AOSP alatt viszont igen.
Tehát lehet, hogy javítana rajta a kivágott fólia, de akkor miért nincs ilyen gond az AOSP ROM esetében?
Egyébként igen, az általam használt fóliák egyike sem volt/sincs kivágva a közelségérzékelőnél...
-
válasz
Viktor0610 #4783 üzenetére
Látom, rajtam kívül nem sokan szenvedtek a közelségérzékelő problémájával.
Ezt kipróbálnátok, hogy elérhető-e nálatok?
(Kalibrálni nyilván nem kell, csak hogy van-e ilyen menütök, opciótok.)
"you can try calibration proximity sensor (in service menu) - go to dialing screen, enter the *#*#6484#*#* - test proximity sensor - calibration"
Nálam (AOSP ROM), már a szervizmenü sem jön be...
-
Csak nem bírtam magammal, és feltettem az AOSP ROM-ot.
A közelségérzékelő hibája megszűnt. Szerintem a MIUI-alapú ROM-okban is csak be kellene állítani/kalibrálni, de a korábban többször említett menüpont az engineer programokban nincs benne...
-
-
AOSP ROM for RedMi (WCDMA & TD)
Csak érdekességképp' kipróbálnám, ha nem Sony launcher és bill volna benne alapból...
(Tudom, cserélhetőek, de ha már AOSP, lehetne "gyári" Android launcher és bill benne alapból...)
-
válasz
Easy.2K12 #4678 üzenetére
Itt olvass, érdeklődj, van pár infó.
Elvileg Gorilla Glass (nem próbáltam ki
), a kamerája szuper (ha nem iPhone 5s-sel vagy Nokia 1020-szal veted össze
), hibának egyedül azt találtam az 1S-nél, hogy a telenoros SIM-kártyát nem mindig érzékeli a második kártyahelyen.
-
-
válasz
-HajTömeg- #4643 üzenetére
Hát jah.
Az egy dolog, hogy én is ott találtam meg az infókat (ezért nem kérdezősködtem itt sokat), de nem mindenkinek jónarátja a Google.
-
-
válasz
mclane_ #4625 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy a naptár kimaradt?
Google termékek még mindig nem képezik a rendszer részét. A naptár szinkronizációja megoldható ugye, vagy a Playről letölthető a Google féle Naptár is.
Utólag rootolható természetesen. Én egy TWRP alól feldobható ZIP-fájllal rootolom a készüléket minden frissítés/ROM-csere után.
-
janston:
Igazad lehet, bár elég rapszodikus a működése. Illetve tesztprogramoknál, ujjal eltakarva az érzékelőt, nincs hiba, csak hívás közben...doongoo:
Köszi, közben megtaláltam én is a megoldást, csak azért ... meg, hogy egy alapfunkciót elrontanak... -
A 13-as ROM-ban simán rá tudtam dugni a kütyüt a gépre, mint külső meghajtó.
Ez a tegnapi frissítés óta nem megy. USB kapcsolat esetén a fénykép-opciónál -értelemszerűen- csak a fényképeket látom, a fájlok lehetőséget választva meg nem ismeri fel az XP...A telefon közelségérzékelőjével lévő gondom (nem minden fültől elvételt érzékel) megmaradt...
-
-
válasz
-HajTömeg- #4539 üzenetére
Nekem feldobta, hogy update available az értesítési sávban.
-
Tényleg van frissítés!!44!!!
Már töltöm is!!
-
-
válasz
-HajTömeg- #4522 üzenetére
Úgy látom, a Xiaomi eszközök nem támogatják a programok SD-kártyára való mozgatását.
Elvileg a Link2SD programmal megoldható a dolog, de nem ismerem annak működését...
-
válasz
-HajTömeg- #4520 üzenetére
Tényleg. Emlékszem. Ami miatt nekem nem jött be a naptár-része, az az, hogy hiába szinkronizálom Gmaillel, a naptárba nem kerülnek bele a bejegyzések, csak a készüléken.
-
válasz
-HajTömeg- #4516 üzenetére
A Color Note az nem egy -nagyon jól sikerült- jegyzettömb?
-
-
Visszaraktam a V5-öt. Kipróbálom, milyen, mert a V13-mal problémám volt a memória elfogyása, a programokból való kidobálás.
Értesítsetek, lécci, ha kijön javítás a V13 bugjaira!
-
-
-
-
válasz
Dominó85 #4320 üzenetére
Mondom én, hogy vékony tok kell neked -meg mindenki násnak is.
Esett már -betonra- a készülékem. Az egy dolog, hogy szuperül megvédte a kütyüt, de a tokon is alig látszik, hogy kapott egy keveset.
-
válasz
nemlehet #4266 üzenetére
Hibák nálam:
Telefonáláskor, ha elveszem az arcomtól (pl. megnézek valamit a menüben vagy letenném a hívást), nem mindig kapcsolja vissza a kijelzőt. Vissza kell kapcsoljam a ki/bekapcs. gombbal a kijelzőt.
Az akkumulátor-használatot csak az utolsó újraindítástól mutatja, nem az általam korábban megszokott 100%-tól.
A gyári böngésző néha magától "ugrál" az oldal elejére.
Néhány hívónál távoli a másik fél hangja, mintha dobozból beszélne és/vagy serceg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest