- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
k1ll3rIMi #83 üzenetére
Csak ilyen mellkasiban nem tűnik túl kényelmesnek hosszabb távon lenni. Én olyet nem nagyon vennék. szóval sacc órást vennék, ha pontos. Vagy semmit. Szóval ez mellkasi nem teljesen alternatíva szerintem. Szóval tök fontos kérdés, hogy hol tartanak az órásak pontosságban. Szerintem csak idő kérdése, hogy lesz erre jó technológia.
-
Blizzardking
őstag
válasz
k1ll3rIMi #72 üzenetére
Azért kérdeztem, mert ha valamit mérni akarunk, akkor általában egy nagyságrenddel pontosabb etalonhoz kell hasonlítani. Szerintem ebben a kérdésben csak a mellkaspántos pulzusmérés jöhet szóba, és a pontosságot nem egy állapotban kell mérni, hanem egy tartományban. Az orvosi műszerek, vérnyomásmérők azért nem jók, mert amikor megméred nagyon pontos, de nem fogsz egy vérnyomásmérővel max pulzusig sprintelni, ezért a teljes tartományban csak egy mellpántos mérővel tudod összevetni. Azért kérdeztem, mert vannak futópadok, bringák, amelyek tudnak mellpánttal kommunikálni, de akkor ez ezek szerint a rámarkolós féle volt.
Én egy Huawei Band2 Pro-t mértem meg egy mellpántos órával, és ez jött ki. -
Blizzardking
őstag
válasz
k1ll3rIMi #40 üzenetére
"Kb 1 hete kíváncsiságból kondiban a biciklin elindítottam a kis MiBand 2-n a pulzusmérést és 95%-ban ugyan azt mutatta amit a Matrix bringa, a maradék 5%-ban kb 1-2 érték eltérés volt"
- Milyen elven mér a Mátrix bringa?
- Mennyire ment fel a pulzusod az átlagoshoz képest?Nekem pont az a tapasztalatom mint amit Ollie írt, hogy 100 alatt pontos, 170 fölött saccolós inkább, de még azt is szódával.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest