- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SkylineGTR76 #262 üzenetére
"Mobillal fizetésnél nem kellene automatikusan földobnia a walletet?"
Ezt most hogy érted? Honnan kellene tudnia, hogy mobillal akarsz fizetni?
-
AtHoS
nagyúr
Faterom megörökölte tőlem a Sony Z3 Compact telót, amit én kb. 4 évig használtam, fater pedig már 3 évnél "jàr" vele (ő csak telefonálásra használja. Most reggel dobtam rá töltőre - mert láttam, hogy pittyeg az alacsony töltöttség LED - 10 nap használatot követően a màr 7 éves telefonon
). A mostani P30-amat pedig fentiek alapján 3 éve használom
Jó hónapja nézegetek telefonokat, de sajnos nincs egy olyan készülék sem jelenleg kínálatban, amire váltva maradéktalanul meg lennék elégedve/egyértelmű előrelépés lenne a P30-ról. Pedig sebességben nincsenek nagy igényeim (2SIM + a céges SIMhez kapcsolódó hívások rögzítése + jó térerővétel - meló miatt sokat utazom és települések közötti részeken sűrűn vannak nagyon gyér térerős területek, játék nuku, online TV, GPS navigálás, Office - Word, Excel - doksik kezelése, böngészés, plusz 1-2 kis erőforrásigényű igényű alkalmazás) a P30 is bőven megfelelő, de munkaeszköz is egyben és mivel már kezd korosodni, így muszály "terveznem" az esetleges meghibásodása esetére, hogy minél zökkenőmentesebben tudjam majd "megúszni".
Nézegettem a jóval nagyobb méretű és egyben tömegű telefonokat is, de mindegyiknél van valami apróbb gixer, ami miatt egyelőre inkább várok még az új teló beszerzésével. Ezzel pedig tovább is lesz az aktuális használva
-
AtHoS
nagyúr
Már akinek
- igénye az erősebb hardver
- mindegy a +1cm-es magasság és +7mm-es szélességMellette viszont
- hiába a nagyobb akku, ha az erősebb hardver miatti nagyobb fogyasztás következtében rövidebb az üzemidő (viszont 20 perc alatt maxra tölthető, ha van rá lehetőség)
- kameraszettben gyengébb, hiába a 108Mp nincs optikai képstabilizálàs sem, bár ez erősen szubjektív kit érint
- kijelzőben - amit folyamat bámul az ember - viszont a 12X egyértelműen jobb...de ugye ez is inkább szubjektív tényező, mert nagyon sokan IPS-el is jól elvannak
- nehezebb is valamivel, talán semmi jelentősége, de látod van aki 4dkg-on is fenn tud akadni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régi jó hardver, kezes méret és ügyes kamerák tolják ki a középkategória határát.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jogász topic
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest