- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
Graphics #102 üzenetére
Jobb tesztek alapján igenis sokat javult, és a dimension 8100 proci is tud melegedni rendesen, és eszik 6-7W-ot.
dimension miért lennének "mágikusak" seholse látom, nem jéghideg terhelés alatt.
Snapdragon 8+ Gen 1 sokat javult elérhető tesztek alapján, és a rettegett genshin is képe 55 fps felett tartani fullos beállításoknál.
8+ Gen 1 nagyon uj kell még életszagú tapasztalat, eddig összes ilyen készülék szinte csak china only. -
-
-
szaszimi
tag
eleg barati aron jutottam egy realme GT2 Pro 12/256 modellhez, es abszolut elegedett vagyok vele. 3 nappal azelott, hogy ez a telefon hozzamkerult, egy Oppo Find 5X Pro volt, de annak az aksija gyorsabban merult mint a Titanic, szoval azonnal visszakuldtem a boltnak. ebbol a realmebol kijon 7+ ora kijelzoido, nem forrosodik vorosizzasig se hasznalat se toltes kozben. igaz, az csak 65 wattos, de plusz-minusz 10 perc a toltesidoben nekem aztan total nem szamit. anno neztem a Xiaomikat is ezzel a 8 Gen1 procival, de mindegyiknek fos aksiidot irtak, minden tesztben, pedig abszolut benne voltak a lehetseges opciok kozott.
-
thboxx
aktív tag
Hát igen. Csak a baj az, hogy valahogy egy SD7xx szériával szerelt készülék sem (nem csak Xiaomi...) akarja megkapni pl a Qi töltést... IP védelem itt-ott már van... én egyébként ezt a 60-120-200-xxxxxx W töltést sem erőltetném. Legyen bele 6-7k akku és kész. 1-1,5 vagy akár takarékos üzemben elmenne 2 napot a telefon. Ja hogy 180g helyett lenne 240g... ÉS? Ha dupla annyit menne el... plusz az akku se olyan ütemben amortizálódna a kevesebb töltési ciklusból adódóan... De hát van kéz... meg az a bizonyos bili...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igényes megjelenés, jó összeszerelési minőség, szép kijelző, erős hardver. Csak épp nem tudja kihajtani magát, mert percek alatt túlmelegszik, az akku pedig lemerül.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest