- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss szettel és új színekben a Nova Flip
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Egy cég ki tudja fizetni. Nem vagyok annyira otthon a témában de erre a rendszerre nem tudom hány cég ugrik rá. Gondolom van olcsóbb alternatíva is amit könnyebb cserélni és fenntartani is.
(#10) zetor2000 Ez a baj hogy tényleg annyiért adják amennyit nem szégyellnek elkérni érte. Dehát ameddig megveszik nincs gond
-
zetor2000
őstag
Ez a hátránya az "egyedi" rendszereknek. Itt egy proci, amihez van 1-2 alaplap, nem több, de inkább csak 1, ami speckó hűtést igényel, mert akkora a hőterheléssel kell megbírkózni, amit levegővel nem, vagy csak épp elégségesen lehet megoldani. Azt akkor jön a 3rd party hűtés, ami tuti, csak azt is ki kellett fejleszteni, szóval annyiért adják kábé, amennyiért akarják.
-
csakszabi
csendes tag
Ez tény, de szerintem xeon-t többnyire munkahelyi környezetben használ az ember, és ha valakinek a munkahelyén lehetősége vagy vízhűtött rendszert építeni például videó transzkódolásra, renderelésre, illetve nagyobb teljesítményt igénylő folyamatokra, akkor egy cég hamarabb rábólint, hogy vegyenek egy ilyet.
-
csakszabi
csendes tag
143 euró az nem is vészes, de, hogy ki fogja megvenni, azt kiváncsian várom
-
nexplo
őstag
Árához képest semmi extra. Kicsit többet várnék ennyi pénzért
-
X Factor
addikt
Nem tudom, most epitettunk compute node-kat, 2990WX-el, 14-es TR4-re való Noctuaval és elvan szépen a 64 thread terhelés alatt. A lapok se kerülnek horror összegbe, mármint ahhoz képest h. mi kell ehhez a xeon-hoz.
Én lennék a legboldogabb ha a magas órajelről nemkéne lemondani a core count növelésével, egy csomó helyen időt sporolhatnánk és nem csak mi, hanem mindenki más, de ennek akkora felára van, plusz a mostani rendszereink 7*24-ben mennek full load alatt, itt meg egyszerűen folyamatosan bennem lenne, h. egy ennyire kihegyezett rendszerben mikor áll meg valami.
Az idő majd eldönti, értem a termék presztizs jellegét, de pont a WS grade cuccok szerintem azok, ahol annyira nem jellemző ez a fajta vásárlási attitűd.
-
syberia
veterán
-
subaruwrc
félisten
húzótermék lesz
-
MPowerPH
félisten
Biztos sokan megrendelik....
Ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Final Fantasy Tactics: The Ivalice Chronicles teszt
- Jövedelem
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest