- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Nem tudom, most epitettunk compute node-kat, 2990WX-el, 14-es TR4-re való Noctuaval és elvan szépen a 64 thread terhelés alatt. A lapok se kerülnek horror összegbe, mármint ahhoz képest h. mi kell ehhez a xeon-hoz.
Én lennék a legboldogabb ha a magas órajelről nemkéne lemondani a core count növelésével, egy csomó helyen időt sporolhatnánk és nem csak mi, hanem mindenki más, de ennek akkora felára van, plusz a mostani rendszereink 7*24-ben mennek full load alatt, itt meg egyszerűen folyamatosan bennem lenne, h. egy ennyire kihegyezett rendszerben mikor áll meg valami.
Az idő majd eldönti, értem a termék presztizs jellegét, de pont a WS grade cuccok szerintem azok, ahol annyira nem jellemző ez a fajta vásárlási attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest