Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Engineer086 #121 üzenetére
mégugyanez van.a moddingos topikba írtam ráfér már egy frissités.látványos.még mindig nekem tetszik.
nem vagyok híve az ilyen egyszínű.szürke dolgoknak.
-
flanki
aktív tag
Megjött és tényleg olyan hanyag a rögzítése, de egyébként ennyi pénzért annyire nem vészes ez a kuckó!
-
flanki
aktív tag
Most veszek én is egy ilyen házat! A plexi oldallap kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy tényleg olyan hanyag a rögzítése? Ha igen ragasztással javasolt rögzíteni?
-
Engineer086
Modder
Köszi, hogy megosztottad velünk a munkádat. Megmondom őszintén, mai felfogásommal ez a fajta eklektikus stílus már nem jön be annyira, 10 évvel ezelőtt középiskolásként viszont én is hasonló (sőt, sokkal rosszabb) koncepciójú házmodokat vittem véghez, a képeket nézegetve nosztalgikus állapotba kerültem, ezért elkezdtem mosolyogni.
Remélem ezt az átalakításodat még követik újabbak, amin finomíthatod a stílusodat, kipróbálsz új technikákat, megoldásokat. Én azokra is kíváncsi leszek! -
glutamin
őstag
A függőleges kék csíkokat a falon a VGA kártyád szellőzőrácsa okozza. Az előlapi kék ledes ventilátor fényét "maszkolja" ki hátra.
Egyébként tényleg nagyon sok a nem túl kedves hangnemű kritika. Szerintem fogd fel úgy, hogy kis pénzből elbarkácsolgattál egy kicsit. A nagyon látványos holmikhoz valóban sok pénz vagy sok szabadidő kell.
-
solaris17
aktív tag
válasz
westcoastog #44 üzenetére
Hatalmas
-
solaris17
aktív tag
A legjobb ház ár érték arányban ! Körülbelül 20-at vettem már belőle az ipon-ban, és sok másból is, a második befutó az M-TECH AS08A-BK BLUE. És olcsóbb is ! A 12 centis venti hangtalan, és potom 5 ezer forint, a design és az anyaghasználat jó. Az XDL HAPPY merevebb, masszívabb. E két ház közt, talán már csak az izlés dönt, nem az ezer forint különbözet. Az AKYGA házak viszont botrányosak.
-
-
orion1025
őstag
válasz
#09819904 #107 üzenetére
Az csak egy példa volt a sok közül.Sok szép ventit kapni, értelem szerűen elengedhetetlen kiegészítő.Személy szerint ha vizezek ismét, akkor az csak a CPU lesz, mert így megszűnne minden nemű nagyobb hőtermelés a házon belül, amit a jó szellőzés vajmi kevés sikerrel old meg.
-
orion1025
őstag
válasz
dragonfx #104 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.A mod egy összetettebb dolog számomra, ami az esztétikumról és a hasznosságról szól.Például egy vízhűtés.Hasznos, mégis feltűnő és esztétikus, ha nem csak bele van hányva a gépbe...Ilen dolgoknál kezdődik a moddolás, egy kultúrált összkép létrehozása.
-
orion1025
őstag
válasz
dragonfx #102 üzenetére
Ezekre a kérdésekre én sem tudok válaszolni, saját magam is mindig ezt kérdezem, hogy miért kellenek még mindig ezek a holmik.Ellenben a legtöbb moddolt házban ilyen már nem található meg.Moddingnál nevesebb hűtésekkel találkozni, na meg vízhűtés, passzív hűtés, ezek inkább a moddolás emberi formái.
-
dragonfx
veterán
válasz
orion1025 #100 üzenetére
szebb van és pláne jobb.légáűramlás kicsi helyne tuti nem lesz annyira jo mitn egy szellősebb lazább helyne ergo hőfokok kisebbek lesznek a nagyobb területen.lassabban melegszik be a levegő is.
a szebb meg a több dísz feltétele miatt.
lehet lecsengett nekem ez tetszik
nekem is volt kék ledes procihütőm van is csak nincs 1155 lefogató hozzá de rajta vagyok megoldjam a noctua.val.de egyenlőre nincs türelmem ezért szétszedni mert akkor aztán mindent szét kell
meg visszafelé felteszem a kérdés ha a csilivili korszak lecsengett akkor a ma kapható rendszerventik 50% mér ledes? mér kapható még uv aktív anyag? és mér kapható neoncső? -
orion1025
őstag
Előtúrtam két képet régi borzadályos alkotásaimról:
Itt pedig cikk a frissebb szerzeményemről: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Arcam SA 10 (2022)
- CraftBot Flow IDEX XL - 3D nyomtató, 2 extruderes verzió, garanciális
- 14" MacBook Pro (2024) M3 Pro / 18GB RAM / 1TB SSD Szinte új állapotban
- Számítástechnika készülékek és konzolok portalanítását, javítását vállalom BitTech szerviz 2025.
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest