- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
#09819904 #107 üzenetére
Az csak egy példa volt a sok közül.Sok szép ventit kapni, értelem szerűen elengedhetetlen kiegészítő.Személy szerint ha vizezek ismét, akkor az csak a CPU lesz, mert így megszűnne minden nemű nagyobb hőtermelés a házon belül, amit a jó szellőzés vajmi kevés sikerrel old meg.
-
orion1025
őstag
válasz
dragonfx #104 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.A mod egy összetettebb dolog számomra, ami az esztétikumról és a hasznosságról szól.Például egy vízhűtés.Hasznos, mégis feltűnő és esztétikus, ha nem csak bele van hányva a gépbe...Ilen dolgoknál kezdődik a moddolás, egy kultúrált összkép létrehozása.
-
orion1025
őstag
válasz
dragonfx #102 üzenetére
Ezekre a kérdésekre én sem tudok válaszolni, saját magam is mindig ezt kérdezem, hogy miért kellenek még mindig ezek a holmik.Ellenben a legtöbb moddolt házban ilyen már nem található meg.Moddingnál nevesebb hűtésekkel találkozni, na meg vízhűtés, passzív hűtés, ezek inkább a moddolás emberi formái.
-
orion1025
őstag
Előtúrtam két képet régi borzadályos alkotásaimról:
Itt pedig cikk a frissebb szerzeményemről: [link]
-
orion1025
őstag
A középutat kell mindig megtalálni, ennyi a kulcsa az egésznek.Mindenesetre a minimal designnál szebb és jobb nincs.Ez a világítós csillivilli korszak már 2005 körül lecsengett, nem is értem miért vannak a piacon még ledes ventik ilyen nagy számban.Nekem sajnos a procihűtőm kék ledes, de annyira minimálisan, hogy null fény nem jön ki a házból szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest