- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Engineer086 #121 üzenetére
mégugyanez van.a moddingos topikba írtam ráfér már egy frissités.látványos.még mindig nekem tetszik.
nem vagyok híve az ilyen egyszínű.szürke dolgoknak.
-
dragonfx
veterán
válasz
orion1025 #100 üzenetére
szebb van és pláne jobb.légáűramlás kicsi helyne tuti nem lesz annyira jo mitn egy szellősebb lazább helyne ergo hőfokok kisebbek lesznek a nagyobb területen.lassabban melegszik be a levegő is.
a szebb meg a több dísz feltétele miatt.
lehet lecsengett nekem ez tetszik
nekem is volt kék ledes procihütőm van is csak nincs 1155 lefogató hozzá de rajta vagyok megoldjam a noctua.val.de egyenlőre nincs türelmem ezért szétszedni mert akkor aztán mindent szét kell
meg visszafelé felteszem a kérdés ha a csilivili korszak lecsengett akkor a ma kapható rendszerventik 50% mér ledes? mér kapható még uv aktív anyag? és mér kapható neoncső? -
dragonfx
veterán
válasz
#09819904 #94 üzenetére
ezzel totál egyetértek az ilyesmi féle véleménnyel semmi bajom.
de itt nem megosztásról van szó hanem durva fikázásról a másik munkájának semmibe vételéről. és még ha nem is tetszik, a másik ízlésének elfogadásáról is.
lehet a többiek is így gondolkodnak erről a karbonos dologról mint amit te is leírsz sanszos..lehet...nem fogok közvélemény kutatást kezdeményezni ....tény arra rájöttem a hsz.ekből hogy i7 netán sli rendszer esetleg egyedi vízhűtés vagy valamin ultra silence- 6 hőcsöves hűtés lenen a gépben egyből másképp állna mindenki az alkotáshoz. gondolkodtam ezt a modding szót a címbe rakjam e lehet az átalakítás jobb lett volna vagy a dfx edition.
Az előző gépemet 8 éve csináltam nekem az a trend jön be még mindig és a te utolsó mondatóddal élve teszek mi az új trend ha nekem az a régebbi tetszik az jön be.én ülök mellette én látom naponta.nekem kell tetszenek.nekem így szélsőségesen világítósan szivárványszínűen tetszik. és semmi pénzért nem tennék olyan dolgot ami a praktikusságot( darabonkénti harisnyázás 2 színben) sutba dobja a mai felületes külső megítélés oltárán.
Gondolkoztam a csupa zöld harisnyán de ugy beleolvadna a festékszínbe nem is látszana a harisnya kb.nekem a látszat volt a lényeg. a sokszínűség. a minőség megfelelő technikai eszközök nélkül persze nem tökéletes.
tényleg nem modding ez annyira. A modding az amikor kapsz egy falapot vagy fémlapot és hajrá te abból vagdosod kiméretre rakd csavard ragaszd össze minden tálcát helyet te egyénileg oda és olyan anyagból csavarokkal és színbe csinálsz amilyenre te akarod egyedileg tehát még1 ugyanolyan nem lesz.tény ha ezt veszem alapul nem modding.
Az utolsó bekezdésedre rájöttem így álljak hozzá, és mostmár nem bosszant ha bárki bármit is ír róla. ettől még nekem itt lesz másnap is szépen és gyönyörködhetek az alkotásomban.tervek ötletek vannak ahogy szokták mondani ez a version 1.0...majd anyagiak és türelem megjön akkor még alakítóm.ez a kiindulási alap.lehet 2 év mulva megunom ezt a sokszínűt és én is 2 színűre csinálóm.ettől szép az élet bármi lehet!!!! -
dragonfx
veterán
A festés neonzold.a csövek uv. Az első venti gyári kék majd ha tönkremegy csérelem.nem professzionimoding versenyre indítás volt a cél.hanem szebb,színesebb praktikusabb gép elérése. A legaramlatt jobb mintha csak be lenne dobalva uresbe. Sok el is van dugva mégha ezt nem is hiszi el senki. A kábelek szinet én választottam nem szeretem az egyszerű "szürke" dolgokat.
A panelt hátul es a tápot tényleg elfelejtettem. Szerintem javítható hiba.
Nem tudom milyen kabeldzsungelrol beszélsz.ennyi kell a periferiaknak ami elől van hagyva a színes harisnya miatt van.
Ha amd evolved piros matricát tudsz adni felrakom.ennyi.
Nekem tetszik.úgyis en látom.
Sajna digitális gépem nincs csak a telom 8mpx.es képei.nem adják at valszeg abban a minosegben -
dragonfx
veterán
nem is kell bejöjjön senkinek, nekem tetszik, írtam róla.ennyi. le....... más mit gondol.
véleménye meg mindenkinek lehet...csak a vélemény olyan mint a kifogás mindenkinek van de senkit nem érdekel. -
dragonfx
veterán
ok
-
dragonfx
veterán
Talán azért mert ezt átnéztem 4x és szerkesztés közben észrevettem a hibákat? de látom sikerült megint a lényeget kiragadnod....1-2 hibán. meg ha tudnád hogy a cikk átmegy legalább 2 emberen mire megjelenik de látom idáig már nem jutottál el csak a kritikáig te is....
53>>első bekezdés okés.látod te érted miről beszélek. de amit a másodikban leírsz nem igaz mér lenne rendezetlen? pont azért vezettem ki hátra a neon dolgait ne belül ahol folyamatosan szem előtt van rontsák a látképet.azoka kábelek nem rendezetlenek ennyi csatlakozás van.( alaplapi reset+power,3pin elosztó, procihütő kábele,usb3 19pin, vga 6pin, 2 sata(dvdíró+winyó)+ ezekhez a sata átalakító Y.nal.ezzel ugye sporoltam egy cstlakozást)
54>>mutass akkor légyszíves olcsó házat olcsó belsővel itt ph.n amit elismer az emberek háromnegyede hogy faxa elfogadna igényes kidolgozott munka...
belenéztem ebbe a techpowerupba és nem értem mit láttok olyan különlegességeket, ugyanúgy egyedi világítós mind..le is írom belenéztem párba....studmar>itt mi a mod? a gyári kiépítést elől és felül lecserélte 2-2 kékledes ventire, belülre piros ledsort kapott ami ugye már a 3. szín és szerintetek törvénybe ütköző.
.nem mellesleg az utolso 2 képen a kábelek hogy néznek ki??
. se harisnya, és szanaszét állnak.ez az igényes kidolgozott?
iron man>itt sincs semmi extra. marvel matrica.kék ledsor vílágít mint állat.de ez ugye csak kidolgozott lehet azért mert modern vízhűtéssel csinálta meg??
Nuke>>okés ez szép.de itt már megint vízhűtés(huuu akkor csak jó lehet),sőt karbonfólia is van
és igencsak nem gyenge, drága konfig van. dremerrel kivagdosott mindent mert volt neki rá....
centurion>>hagy ne mondjak semmit.beszürkült letisztult fekete fehér design, sablonos.semmi extra tudod olyan mintha egy bomba nő nem topba és miniszoknyába menne előtted végig hanem egy mackóalsóban és egy kötött puloverben smink nélkül....
fractal effect>>mos komolyan ettől jó valami hogy egy kicsi helyre bezsufol mindent?tök gáz..ok a plexit faján megcsinálta.de attol jo mert a vga 6pint meg alaplapit egyenként harisnyázta más színűre azért hogy szanaszéjelebb álljon több helyet foglaljon, gátolja a légáramlatot mert több helyet foglal el??
red ferrari>>ok jol néz ki de egyenlőre még házban sincs vagyis az utolso képen van valami kezdeményezés.de itt is karbonfólia van
.és megint az egyesével megcsinált kábel..ami praktikusnak és silence.nek nem mondható....
oil pc>>na ez a retro. ez volt 10 éve ja divat hogy akváriumba beletesszük azzal a specko anyaggal bevonva...ezen mi a mod?
prodigy mng> már megint a kicsi xarba bezsúfolás mesterfoka.itt látszik is mennyire sok helyet foglal el az egyesével harisnyázott kábel.kb 2x akkorát. de más ezen kívül ki se emeli a házat. max az plexit cisnált az oldalára.de mivel kb tucatszám lehet gyárilag plexis házat kapni, így ezen mi az extra...??
gold digger>>ok faja de erre mondja valaki azt letisztult minimal...
..ok egyedi szép kidolgozott de az itteni trendeknek nem felelhet meg egy ilyen....max azért mert 2 színű és egyesével van a tápkábel megintcsak harisnyázva na meg mert vagy fél milka benne vana gépbe hanem több.
Az első ami nekem tetszik a stunning cm690..ez faxa.tényleg fekete kék letisztult.igényes.de persze emgint megvízhűtés ami a víz világít...meg alsóhang vagy 700k benne van a gépházba....
most komolyan attól jó egy gépház modding ha valaki fél egy milliot belelapátol vízhűtést csinál.2 színben totál snasszul megcsinálja...ja és persze ha egyesével harisnyáz mert az ugye segít a légáramlatot. -
dragonfx
veterán
de baxki ne ilyen alkotásokhoz mérjed már az enyémet az enyém egy alap 5k.s ház azt nézd honnan miből indultam mennyi befektettéssel.amiket te linkeltél jobb ha meg se becsülöm mennyit érnek és gondolom korlátlan anyagiak álltak a készítő rendelkezésére kiindulva a 2-3 vga.ból.
35>>ezek már nekem is to much házak tiszta plexi ott rejtsél el bármit...
-
dragonfx
veterán
Mind2 belső klasszul néz ki.én nem vagyok a 2 szin es annyi elv híve.neon meg kell.nemhiába árulják a ledes ventiket sem.
Ha már letisztult akkor az antec nvidia fája még völt egy srác nem ugrik be a nickje most fekete corsair gyári vizhutessel high end gép.na az a fája letisztult.De ebbe a házba hová rejtesek kabeleket mikor hivatalosan nincs is menedzsment benne ami nem látszik már pedig sok kábel van ám...azokat mind én dugtam el. A harisnyazott vilagitosokat meg mer dugnam el?az a lényeg latszon hogy világít,színes....
Na ez az 19k ez az xdl meg 5k volt.ne várjunk már azonos minőségét....hol kapni 5e.ert olyan házat amin 2 usb3 van elől??
Milyen tyukbeles stílus?? Lathatatlanna kéne tennem a kábelt vágy mi..:-D....az a lényeg latszon vilagitson minnél jobban minnél több szinbe....sőt azóta oldalra narancs ledes ventit raktam es ha tudnék rózsaszín harisnyat szerezni azt is beraknam.
-
dragonfx
veterán
válasz
westcoastog #35 üzenetére
Jo mind1.sejtettem nem egy milliós értékű hw van benne csak fikazas jöhet ra.ezt tudtam de hogy ilyen arányban.....:-(
Érdekes ha egy vizhutessel menne benne. Csutka tuninggalegy r9 290x +i7 extremee edition + seasonicos gold tap meg 32gb 3000es rám....stb egyből mindenki szépnek latna.....na mind1....
A minimál design kenje mindenki a hajara.kis szűk dobozba szerelhetetlenul belezsufolni mindent. A forrosagba az tényleg klassz.
A kábelek elrendezeset figyelembe véve is jó a hutesi teljesitmeny.legaramlatot nem sokat ront.
A kivitelezés meg gyári max a usb3 része nem a karbonfoliaval....a szinezes egy dolog...aki az élettelen szamitogep szurket jobbnak ítéli mint a neonzoldet...annak izlesficama van....
Na ez meg az én véleményem. -
dragonfx
veterán
válasz
westcoastog #31 üzenetére
Szurkeseg meg levegő.kabelek szanaszét nuku harisnya es semmi világítás.es ezután van az én látványos házam leszolva???:-o:-o
Ez a fehér vizhutesos jó ők egyedi de a vizhutes miatt csak.... -
dragonfx
veterán
Azt gondoltam többeknek fog tetszeni.nem jött be.ez van. Nekem bejön. Szerintem nem retro. Mindig is a csilivili vilagitos dolgok tetszettek.az elozomhoz képest jóval letisztultabb.szerintem igényes lett,jó sejtettem a karbon meg neonzold kicsapja pár ember biztosítékát.nem tudom mitől gondoljátok retro....
Mondjuk amiből kiindultam es amennyibe ván ahhoz képest fája szerintem.
Abba hogy semmi nem látszik,semmi nem világít,minden egyszínű kicsi es hangtalan abba mi a jó???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest