- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
#09819904 #107 üzenetére
Az csak egy példa volt a sok közül.Sok szép ventit kapni, értelem szerűen elengedhetetlen kiegészítő.Személy szerint ha vizezek ismét, akkor az csak a CPU lesz, mert így megszűnne minden nemű nagyobb hőtermelés a házon belül, amit a jó szellőzés vajmi kevés sikerrel old meg.
-
dragonfx
veterán
válasz
#09819904 #94 üzenetére
ezzel totál egyetértek az ilyesmi féle véleménnyel semmi bajom.
de itt nem megosztásról van szó hanem durva fikázásról a másik munkájának semmibe vételéről. és még ha nem is tetszik, a másik ízlésének elfogadásáról is.
lehet a többiek is így gondolkodnak erről a karbonos dologról mint amit te is leírsz sanszos..lehet...nem fogok közvélemény kutatást kezdeményezni ....tény arra rájöttem a hsz.ekből hogy i7 netán sli rendszer esetleg egyedi vízhűtés vagy valamin ultra silence- 6 hőcsöves hűtés lenen a gépben egyből másképp állna mindenki az alkotáshoz. gondolkodtam ezt a modding szót a címbe rakjam e lehet az átalakítás jobb lett volna vagy a dfx edition.
Az előző gépemet 8 éve csináltam nekem az a trend jön be még mindig és a te utolsó mondatóddal élve teszek mi az új trend ha nekem az a régebbi tetszik az jön be.én ülök mellette én látom naponta.nekem kell tetszenek.nekem így szélsőségesen világítósan szivárványszínűen tetszik. és semmi pénzért nem tennék olyan dolgot ami a praktikusságot( darabonkénti harisnyázás 2 színben) sutba dobja a mai felületes külső megítélés oltárán.
Gondolkoztam a csupa zöld harisnyán de ugy beleolvadna a festékszínbe nem is látszana a harisnya kb.nekem a látszat volt a lényeg. a sokszínűség. a minőség megfelelő technikai eszközök nélkül persze nem tökéletes.
tényleg nem modding ez annyira. A modding az amikor kapsz egy falapot vagy fémlapot és hajrá te abból vagdosod kiméretre rakd csavard ragaszd össze minden tálcát helyet te egyénileg oda és olyan anyagból csavarokkal és színbe csinálsz amilyenre te akarod egyedileg tehát még1 ugyanolyan nem lesz.tény ha ezt veszem alapul nem modding.
Az utolsó bekezdésedre rájöttem így álljak hozzá, és mostmár nem bosszant ha bárki bármit is ír róla. ettől még nekem itt lesz másnap is szépen és gyönyörködhetek az alkotásomban.tervek ötletek vannak ahogy szokták mondani ez a version 1.0...majd anyagiak és türelem megjön akkor még alakítóm.ez a kiindulási alap.lehet 2 év mulva megunom ezt a sokszínűt és én is 2 színűre csinálóm.ettől szép az élet bármi lehet!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest