- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
gyurkikrisz #327 üzenetére
Senki nem beszélt százezerről. Országos szinten szerintem volt többezer eladás, ha 20K bukó van darabján akkor ha csak ezerről beszélünk is, az 20 millió. De 12 óra alatt szerintem simán volt legalább 5 ezer megrendelő összesen tablettel-laptopokkal együtt (még akár az is megrendelhette akinek egyébként nem volt lóvéja rá, hiszen utánvéttel kb 5-6-a körül ért volna házhoz) és az barátok között is 100 milla. Ennyit egy ekkora cég se szívesen nyel le. (a media markt-nak se hiszem, hogy olyan jól megy egyébként, eléggé "rétegbolt")
-
DJA1B2
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #164 üzenetére
Nem csak azért a fogyasztó védelem hogy elérjünk valamit mert vannak nekik kiskapuk amin kitudnak bújni.
Hanem azért hogy oda figyeljenek rá, legközelebb ne tudjon ilyen akciót reklámozni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #164 üzenetére
Dehogynem ér. Meghirdetett akcio volt, hiheto arak (laptopok nem szamitanak, azok kapaloznak feleslegesen....) A penzem elfogadták, kerem a termeket... Ha 10ft-ert lett volna akkor elhiszem hogy technikai hiba. Ennyi erovel en is kiirok barmit aztan majd sorry, storno. Fizikai boltba is, ha a polci ar elter a vetelartol, azon kell odaadni. Pedig az aztan tenyleg technikai hiba...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #116 üzenetére
Az is jó vicc, h telefonos kapcsolatfelvételi lehetőséget eleve nem is kínálnak!
Csak a fizikai áruházaik telefonszámait adják meg - de ott mindig tájékozatlanok szoktak lenni webshopos ügyekben (érthetően, hiszen eleve más, önnáló cég minden boltjuk, nincs közvetlen közük hozzájuk) -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
gyurkikrisz #14 üzenetére
Én is gondoltam rá, hogy ha nem válik be a tabletezés - ez lesz az első tabletem - akkor az akciós ár fölött is el lehet adni.Ha jól emlékszem, akkor 39990 Ft-ról volt leakciózva. Most már nem látszik a MM honlapján az ár.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #10 üzenetére
30$ egy normalis es rohadt gyors 64GB-os uSD kártya, a 32-es a fele, szvsz nem drága. Ajanlott innen vagy pedig innen / innen rendelni, valosat kuldenek.
No meg ha nem jon be a tab akkor ahogy raziel01 irja, még 25ért is röhögve el fogjak vinni. (szerintem 30nál alább nem kéne kirakni de majd meglatjuk)
orichalcos: masfele is jeleztem havernak az akciot, jo lenne tudni mennyi volt kiteve ennyiert.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Ez a hub jár mellé: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Sima USB elosztó.
" Nekem az emailben az van hogy "lakhelyere/posta pontra" szoval szerintem majd meg pontositanom kell."
Hja nekem is ezt írta, örülnék ha itt a 11.kerben a Mol kútnál át tudnám venni.
#6) Rodzser Mór
Én MOL kútra rendeltem. De mindegy, max felhívom őket és pontosítok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Adnak hozza OTG kábelt, lehet azzal alakithatod át a micro-t normal USB-re, passz.
raziel01: az komoly. Remelem ki is szallitjak, jo lenne igy ev vegere valami deal ami icipicit feledteti ezt a remek 2014-et.
orichalcos: Postapont-os rendelésnél kimegy az ertesito a lakcímedre, baratosné Avonozik igy tuti infó.
Ugyanitt ha kell valakinek valami Avonbol szoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest