- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
gyurkikrisz #327 üzenetére
Senki nem beszélt százezerről. Országos szinten szerintem volt többezer eladás, ha 20K bukó van darabján akkor ha csak ezerről beszélünk is, az 20 millió. De 12 óra alatt szerintem simán volt legalább 5 ezer megrendelő összesen tablettel-laptopokkal együtt (még akár az is megrendelhette akinek egyébként nem volt lóvéja rá, hiszen utánvéttel kb 5-6-a körül ért volna házhoz) és az barátok között is 100 milla. Ennyit egy ekkora cég se szívesen nyel le. (a media markt-nak se hiszem, hogy olyan jól megy egyébként, eléggé "rétegbolt")
-
SUPREME7
őstag
válasz
wwenigma #239 üzenetére
Én megértem a problémád, de akkor is védve vannak sajnos, mert csak a rendelés tényéről kaptál mailt, de a kifizetést saját elhatározásból csináltad mielőtt feldolgozták volna a rendelésed. Ez egy opcionális lehetőség.
Ha korrektek lennének, azok akiknek a pénzén ülnek saját hibájukból, azoknak dobnának valami kuupont, kedvezményt vagy valamit. Hiszen van tranzakciós díj sok esetben, meg ugye nem rendelkezel a saját pénzeddel, már ez eleve bosszantó.
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
Ezt te hibának tartod? Egy komoly, piacvezetőnek mondható webáruház 12 órán keresztül nem tudja korrigálni a "hibákat"? Eleve elképzelhetetlen számomra, hogy egyszerre több termék árát rontják el véletlenül, es senki nem veszi észre. Ez vevőcsalogatás volt, sőt a sok regisztráció miatt burkolt adathalászat is megállhatna.
-
SUPREME7
őstag
válasz
maggi1886076 #112 üzenetére
Én írtam nekik választ, de csak a sablon copy-paste mail jött vissza amit már korábban írtak. Még az eleje is lemaradt, annyira copy-paste
"zönjük megtisztelő visszajelzését!"
-
SUPREME7
őstag
válasz
Rodzser Mór #99 üzenetére
Nekem is megjött a mail.
Fakkapofájukba.
-
SUPREME7
őstag
Mindjárt ebből a tabból se lesz semmi:
http://prohardver.hu/tema/bestbuy_avagy_minden_ami_akcios_itthon_es_kulfoldo/hsz_471-471.html
-
SUPREME7
őstag
Milyen különbség van egyébként a 8010 és a 8025 között? Én a 8010-est vettem BT billentyűvel. Gondolom az nem magyar kiosztású lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged