- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NGA
addikt
"Ha egy OEM nem hajlandó a bootloadert módosítani, akkor nem értem az hol a MS sara."
Talán ott, hogy az egész WP7 rendszert az MS találta ki. És a frissitéseket is. Az elején nagy volt a szigor, most hogy van wp8, a wp7 le van ejtve.
Egyébként alig jelenik meg már alkalmazás wp7-re. Ez is nagy baj.
-
btudos
nagyúr
A Nokia annyiban előrébb van, hogy ő házon belül jelentet meg játékokat is, plusz ott a Viber, szóval tény, hogy a HTC-nek is vannak WP7-re hiánypótló alkalmazásai (nekem pl. hasznosabbak mint a Nokia-félék), de messze nem tartanak ott application support-ban mint a Nokia.
Az LG-nek egyébként más második generációs WP7-es készüléke sincsen, szóval annyira nem meglepő ez a dolog, de mégiscsak szívás az Optimus 7 tulajoknak, főleg az MS frissítési politikájának tekintetében
-
NGA
addikt
Én még emlékszem erre:
"A Microsoft ugyanakkor úgy tűnik maximálisan hű maradt eredeti ígéretéhez, és a gyártók illetve a szolgáltatók számára semmilyen beleszólást nem engedett a frissítés menetébe - hasonlóan az Apple módszeréhez, a szoftvercég kiadja a frissítést, amely minden telefonra gyakorlatilag ugyanabban az időben telepíthető is - így nincs platformfragmentáció, minden telefon ugyanazt a verziójú szoftvert futtatja. Mint ismeretes, az androidos telefonok esetében ez nincs így, a frissítéseket ott a gyártók készítik, és a szolgáltatókkal kötött megállapodások értelmében juttatják el a telefonokra."
Aztán először:
"Some Mobile Operators have the right to skip one update if they wish."Aztán most a gyártók. Kiváncsi leszek a Samsung fogja-e frissiteni az Omnia 7-et. Mivel ezt még hivatalosan nem erősítették meg.
-
Zoja™
őstag
2 hét, 2 hír + 1 blog bejegyzés...
Csak ezért írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest