- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Azt mutatták meg, hogy szerintük jobb. Ha lehetne inkább független tesztnek hinnék, mint egy reklámfilmnek. Ahogy fentebb is írtuk, nem az első "kiszínezett" reklám lenne nokiától... Nekem ez a Nokia már nem az a régi, megbízható telós cég, talán azért is mert az elmúlt 2 évben 4 nokiát kukáztam
-
ViZion
félisten
Marketing területen dolgozom lassan 10 éve, és igen is baj, h kamu felvételekkel demóznak, mert az átlag embernek az jön le, h ez tényleg ilyen. Ezen nem mosolyogni kell, hanem sírni, h ekkora parasztok.
QwErTy42 leírta a tutit: a reklámban a termék pozitívumait kell megmutatni, nem a másik hibáit. Jó hogy nem a régi szifont rakták mellé...
-
ViZion
félisten
Nem vagyok hype phone fan, sőt Nokiám van, de valahol ez a reklámok alja. Szánalmas. Főleg azután, h egyszer már publikáltak kamuvideókat a telójukról, senki nem veszi ezt be. Még jó, hogy nem egy EOS-t gyalázott... Tartalmilag is hulladék a film, szomorú, h idáig jutottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest