- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Hát azért a ipad 2 is lépett ki játékból, appból pedig annak nem kéne.
Nekem nem lépett ki az asphalt 5, a kisfiamnak (6 éves) neki igen.A wp8 nekem stabil, más gond még nem volt vele. 2 év wp7 után nem bántam meg, hogy wp8-at vettem, képtelen lennék ios-t bámulni a telefonon.
Az appok kérdésében meg, azért vettem ipad-ot, mert ott minden megvan, és ha nagyon kell egy app, előveszem azt. Csak az a giccses ui ne lenne. A 7 csak rontott rajt. Az ios7 kinézetre az apple vistája.
Szóval én egy elégedett wp8-as tulaj vagyok.
-
Johnny194
aktív tag
temple run megy rendesen
amúgy szerintem az iOS (a 6-osig
) és a WP is nagyon jó rendszer, az iPhone eladásokban persze benne van a hype, a WP-t vásárlók főleg "tudatos vásárlók" közül kerülnek ki (értem ez alatt azokat, akik tudják is mit használnak). meglátjuk hová fejlődnek, de az tény, hogy elég lassan fejlesztik a WP-t és tényleg van pár idegesítő dolog
mondom ezt szintén 8S tulajként -
dejaris
addikt
Ezt sem ertem, miert kell hangsulyozni allandoan, hogy a wp-vel csak beletorodes aran lehet egyutt elni? Vannak problemaim (vagy is csak voltak), ami reszben oprendszer, reszben gyarto, ez 4GB belso tarhely. De egyaltalan nem egy asketizmus, csak ki kellett tapasztalni, hogy mennyit szabad, mi az a hatar ameddig vegzi a dolgat a takarito. De hat ugye lehet birkakent obegatni alandoan, hogy szar rendszer, csak egyut ellni lehet vele, ami eleg hatasos is, csak ertelmetlen. Engem is majdnem megbolonditottak ezek az obegatasok, hogy az iOS eszmenyi es tokeletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest