- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Hát azért a ipad 2 is lépett ki játékból, appból pedig annak nem kéne.
Nekem nem lépett ki az asphalt 5, a kisfiamnak (6 éves) neki igen.A wp8 nekem stabil, más gond még nem volt vele. 2 év wp7 után nem bántam meg, hogy wp8-at vettem, képtelen lennék ios-t bámulni a telefonon.
Az appok kérdésében meg, azért vettem ipad-ot, mert ott minden megvan, és ha nagyon kell egy app, előveszem azt. Csak az a giccses ui ne lenne. A 7 csak rontott rajt. Az ios7 kinézetre az apple vistája.
Szóval én egy elégedett wp8-as tulaj vagyok.
-
Blyan
félisten
válasz
Johnny194 #75 üzenetére
En tudatos vásárlóként 1ev WP7 után nem vártam meg a WP8-at. Szeretem a WP-t, demost is latom hogy jól döntöttem, azzal hogy váltottam.
Ha egy csettintéssel az AppStore es az iOS támogatottság átkerülne WP-re már váltanék is. De ez ugyebár nem történik meg.Ráadásul láthatóan a legendás WP7 stabilitást nem sikerült átmenteni a 8-asba.
(#72) NGA
Most esik le, hogy Asphalt 5? Azért az csak amiatt fura, mert 4-5 éves 256 RAM-os ARM11-es, eszközökön futott ez anno megfelelően.
-
Johnny194
aktív tag
temple run megy rendesen
amúgy szerintem az iOS (a 6-osig
) és a WP is nagyon jó rendszer, az iPhone eladásokban persze benne van a hype, a WP-t vásárlók főleg "tudatos vásárlók" közül kerülnek ki (értem ez alatt azokat, akik tudják is mit használnak). meglátjuk hová fejlődnek, de az tény, hogy elég lassan fejlesztik a WP-t és tényleg van pár idegesítő dolog
mondom ezt szintén 8S tulajként -
-
dejaris
addikt
Ezt sem ertem, miert kell hangsulyozni allandoan, hogy a wp-vel csak beletorodes aran lehet egyutt elni? Vannak problemaim (vagy is csak voltak), ami reszben oprendszer, reszben gyarto, ez 4GB belso tarhely. De egyaltalan nem egy asketizmus, csak ki kellett tapasztalni, hogy mennyit szabad, mi az a hatar ameddig vegzi a dolgat a takarito. De hat ugye lehet birkakent obegatni alandoan, hogy szar rendszer, csak egyut ellni lehet vele, ami eleg hatasos is, csak ertelmetlen. Engem is majdnem megbolonditottak ezek az obegatasok, hogy az iOS eszmenyi es tokeletes.
-
daniel909
addikt
nem tudjátok honnan lehet leszedni a WIN 8.1-et? mondták a keynote-on h le lehet tölteni ma ingyé..
köszi Blyan!
-
Blyan
félisten
Tudjuk miért, ám még mindig egy generációval korábbi, amit Te meg körömszakadtával próbálsz párhuzamba állítani, az meg az azonos generációkon belüli értelmetlen megkötés. Mint írtam a WP8-as paletta 80%-ka herélt lett már a megjelenése pillanatában.
Én kicsit unom ezt a vitát, Te nem?
-
Blyan
félisten
Ja hogy mindegy mikor történt. Értelek.
Nincsenek appok, amelyek 1 gigát kérnek.
Olyanok vannak, amelyek iOS5-öt kérnek, max 6-ot. De 1 gigás Ram korlátozás egyelőre nincs, míg a WP8 eleve úgy jelent meg, hogy kiherélte a 512-es készülékeket.
A 4S is 512 MB RAMos, mégsincs megkötés az appstore-ban, hogy bármi ne mehetne fel.
Nyilván lesz majd, egyszer. Igaz a 4S még jóval a WP8 megjelenése előtt piacra került, de ez is irreleváns lesz Neked, hiszen tök mindegy mikorról beszélünk, a történelemben biztosan lesz egy olyan intervallum ami Téged igazol. -
Blyan
félisten
Ez mikor volt?
Amúgy az első iPad-ot elszarta az eppül, mert csak 256 RAMot tett bele. De ez 2010!-ben volt. Az azóta megjelent bármelyik iOS készülék megkap minden programot az appstore-ból. Tehát a i4, i4S, i5, iPad 2, 3,4
Az iPod Touch 4. változat már valóban nem, mert szintén 256MB RAM van benne.Amiről a WP esetében beszélünk, az pedig a 2012-ben megjelent teljes palettának a 80!!%-ka, amik szépen korlátozva vannak. Persze, tudom és elismerem, ez gyártók sara, de a MS bőven benne van szintén.
-
Root Banane
tag
Részletes összefoglaló [itt] is olvasható.
-
Blyan
félisten
És most?
-
Blyan
félisten
Így azért elég eccerűnek tűnik. Belevágunk?
-
Glenda
addikt
Na, a stream is meghalt. Vagy valaki Skrillexet játszik.
-
Ádám16
addikt
Mutassák be a Notification centert, és az értesítések kiküszöböléséről kommunikáljanak. Azonnal váltanék!
-
a.sebi
őstag
Oké be is fejeztem....
Nincs értelme vitázni, kinek ez kinek az, én soha de soha de soha de soha nem váltok vissza wp re mert ekkorát még nem csalódtam, remèlem így is marad -
ESP23
senior tag
Nem csak szerinted, szerintem is.
Én használok Androidod is és Windows Phone-t is, de sokszor szeretném hogy az androidos olyan gyors és laggmentes legyen minta a WP.
Egyiket ezért szeretem, másikat azért.
De tény, hogy míg az egyik 2x1GHz és 1GB RAM mellett néha belassul és olykor összeomlik, addig a másik egy egymagos 1.4GHz-es procival és 512MB RAM-mal minden akadás és lassulás nélkül tökéletesen fut, immár egy éve.
De az is biztos hogy az Androidról sem mondanék le.
Nálam a két készülék kiegészíti egymást. -
hkari
őstag
Pedig laggol szerintem is és pont. Ezért adtam el az S3-at, mert egy Lumia 800 után is úgy éreztem, hogy nem az igazi... Egyszerűen nem olyan fluid mint a WP, ezen az androidosok szeretnek vitatkozni, de ez szerintem így van és kész. Bár lehet valami hiper szuper szemem van, és az a baj.
-
Root Banane
tag
Nálatok megy a stream?
-
a.sebi
őstag
Mi laggol? Hol? 2013 át írunk....
Nem galaxy spicával focizunk már emberek!
Ne hasonlítsunk egy lumia 920 at egy mtk s kínai szarhoz...itt a z nem laggol ès pont, ellenben ha benézel a n920 topikba akkor már találsz vicces dolgokat...
meg azért az is ciki , h a 82 appból nem fut 72 a gyengébb lumiakon az 512 rám miatt.. De örüljünk h 50ezer.... Hehe -
dejaris
addikt
Tukon ulok
-
a.sebi
őstag
Nem csak a programokról szól a vásárlás, hanem a többi hiányosságáról...
Az a baj h akit nem zavar a kötött op rendszer az applet vesz az alkalmazás kínálat miatt, akinek megnem kell a rablánc csak is droidot választhat!
Èn nagyon szeretnék ùj oprendszereket, de a wp egy elba@ltázott gyenge ios csempékkel...
És mielőtt lecsesztek, már probáltam és nem mediamarktban... -
jacis
nagyúr
Kivancsi vagyok mit mutatnak be. Jo lenne egy lumia 925, de ahhoz jelenlegi wp8-at nagyon gatyaba kellene razni.....
-
daniel909
addikt
tavaly nem valami ilyesmin mutatták be a wp8-at? vagy az mi votl?
-
nexus6
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #7 üzenetére
szerintem is az egyik legstabilabb rendszer és megfelelő hardver, csak vannak olyan programok amik csak a ratyigreenroboton mennek. A legrosszabb sokszor ez, hogy 1-1 program dönt a vásárlásokról. Sajnos.
-
nexus6
aktív tag
én egy android emulátort szeretnék, az lenne jó egy-egy nem wp-s progi futtatására...
-
Воланд
titán
ugysem lesz semmi ujdonsag.
-
NGA
addikt
Na erre kiváncsi leszek. Bejelentik a wp9-et, és hogy a wp8 telok nem kapják meg :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest