- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Aka ez a kontrasztos csoda, a képen van, bocs!
@javie: Na jó, de droidon komoly elcseszéseket lehet csinálni a moddolgatással (kernel csere, például)! Csomóan ezért WP-znek, mert megunták a droid haxolását, nekik nyilván nem pálya a főzött ROM. Meg eleve a rendszerből adódóan annyira sok pluszt nem ad.
Nekem is volt fent, kettő is, most mégis stock mango van, mert egyszer visszaraktam, és nem értem a custom ROM szükségét. Elismerem nagyon jó dolgok vannak benne, meg fasza, hogy ugyanolyan stabilak, mint a gyári, de átlagusernek annyi extrát (szerintem!) nem ad. Kipróbálni ki lehet, jobb is, de nem nagyságrendekkel. Nem baj, ha custom párti vagy, sőt, de fogadd el, hogy wp fronton nem mindenki van ezzel így!
-
Alan[HUN]
senior tag
Van, kb. az egész. Nem hibák vannak benne, hanem hiányosságok, és az nem ugyanaz!
Más: Ez is olyan, hogy simán beleférne 7.8-ba, de ahogy elnézem, a seggemet a földhöz fogom verni, ha csak a fekete-fehér téma benne lesz!
(Ami egyébként tényleg bitangjó, csak akkor hagytam fel vele, amikor elkezdett a fehér bekékülni a kijelzőn!
) Jut eszembe, ez is olyan, hogy "higiénés csomagolású, könnyen fogyasztható, olcsó, magas tápértékű, ízletes eledel" = banán. (Legalábbis ez a "kontraszt" része...
)
Itt is csak lehúzom szegény WP-t, pedig imádom, csak ugye ha van egy nőd, aki fantasztikus az ágyban, d..od, vagy dicsekszel vele, hogy ha csinálnád, jó lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged