Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
Nem félek tőle. Igaz nem másik ROM, de interop unlock van az LG-n (regedit ugye
). Semmi szükség rá. Egy dolog miatt raktam fel, az a Lock Screen háttér cserélő cucc. És nekem is szürke témám van, azzal viszont vitatkoznék, hogy feketén mennyire látszik a szürke accent (semennyire).
-
Alan[HUN]
senior tag
Aka ez a kontrasztos csoda, a képen van, bocs!
@javie: Na jó, de droidon komoly elcseszéseket lehet csinálni a moddolgatással (kernel csere, például)! Csomóan ezért WP-znek, mert megunták a droid haxolását, nekik nyilván nem pálya a főzött ROM. Meg eleve a rendszerből adódóan annyira sok pluszt nem ad.
Nekem is volt fent, kettő is, most mégis stock mango van, mert egyszer visszaraktam, és nem értem a custom ROM szükségét. Elismerem nagyon jó dolgok vannak benne, meg fasza, hogy ugyanolyan stabilak, mint a gyári, de átlagusernek annyi extrát (szerintem!) nem ad. Kipróbálni ki lehet, jobb is, de nem nagyságrendekkel. Nem baj, ha custom párti vagy, sőt, de fogadd el, hogy wp fronton nem mindenki van ezzel így!
-
javie
csendes tag
bármilyen egyéni témát össze lehetett dobni már mango alatt is persze főzött romon, amitől féltek, és utáljátok, mert nagyrészt nem is tudjátok, hogy micsoda. ez számomra meglepő egy mobil portál blogon. egy főzött rom, nem csak az appok ingyenes elérhetőségét jelenti, de ez még gondolom számotokra is érthető. de hogy miért utáljátok?
... 4.1 jelly bean van a kindle fire-ömön, mert az alap szar. azt is utálhatnám ilyen alapon, mégis imádom. amikor wp-m volt főzött rom volt rajta, és példának okáért nem kellet limited edition-ös lumiat vennem, hogy szürke témám legyen,stb. ebbe mi a rossz?
egyszer sem omlott össze, utána kell olvasni, meg kell érteni. vannak persze satnya rossz verziók, de a közösségi oldalak nem ezeket szokták népszerűsíteni.
-
Glenda
addikt
-
Alan[HUN]
senior tag
Van, kb. az egész. Nem hibák vannak benne, hanem hiányosságok, és az nem ugyanaz!
Más: Ez is olyan, hogy simán beleférne 7.8-ba, de ahogy elnézem, a seggemet a földhöz fogom verni, ha csak a fekete-fehér téma benne lesz!
(Ami egyébként tényleg bitangjó, csak akkor hagytam fel vele, amikor elkezdett a fehér bekékülni a kijelzőn!
) Jut eszembe, ez is olyan, hogy "higiénés csomagolású, könnyen fogyasztható, olcsó, magas tápértékű, ízletes eledel" = banán. (Legalábbis ez a "kontraszt" része...
)
Itt is csak lehúzom szegény WP-t, pedig imádom, csak ugye ha van egy nőd, aki fantasztikus az ágyban, d..od, vagy dicsekszel vele, hogy ha csinálnád, jó lenne?
-
batai15
félisten
Most is egy custom rom meg oldja a dolgot
Most jött ki egy asszem lumiára és abba pont lehet ilyet..
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #10 üzenetére
Sőt annyi baki van, hogy használhatatlan is az egész.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #10 üzenetére
Ne etesd már, vagy megint nagyregényt akarsz olvasni?
-
Tuz
tag
Na egy hasznos fejlesztés.
-
csakstddfor.
tag
evidens, hogy ezt a nagy kontrasztú üzemmódot nem egy piros lumián mutatják be
-
Arena87
aktív tag
Baromira szép telefon, de azt nem értem, hogy a talpát miért fehérre festeték, és miért nem feketére.
-
pakriksz
őstag
ejha! változtatható kontraszt. Ilyen még nem volt, forradalmi, elképesztő!
-
Hmmm..
Egész jó az a monokrom csempe! Úgy is túl sok volt a szín mindenhol.
-
atike
nagyúr
Ez egy nagyon hasznos funkció... Nem mellesleg új értelmet kaphat a nagyifone...
-
leslie_smith
aktív tag
Hasznos funkció az biztos.És a teló sem rossz.
-
BloodyEddie
őstag
"...és két ujjal tetszőleges helyre is vonszolható."
Miért jó ez az erőltetett magyarítás?
-
sagesz93
addikt
uh de bejön az első képen a teló....
nem véletlen szeretem én ezt a windows phone-t...
-
zord01
senior tag
Lám az MS csak felismerte röpke másfél év alatt, hogy az állítható betűméret nem hülyeség. Fejlődőképes. Még ha csak kis mértékben is.
Most már csak kb. 60-70 bakit kell kijavítani a mangóban, és egész használható kis OS lesz a WP8. Aztán már csak az kell, hogy valamelyik gyártó csináljon egy 4 col alatti gépet, erős hardverrel, és már veszem is... -
Miért kellett ennyit várni a rohadt betűméret állításra?
-
B1T3
addikt
-
ng0ofy
KORREKTOR
Mennyit vesződtem, hogy így nézzen ki a telefon... Erre meg
-
törölt tag
egész jól néz ki. jól menne így e-ink kijelzőre
-
catroot
veterán
Na, ezt a 8S-t, így már hozhatnák is.
amúgy videón.
-
Xaels
félisten
Az a 8S ezzel az összeállítással igazán csecse lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest