Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Evil Snowman

őstag

LOGOUT blog

válasz Oppenheimer #12 üzenetére

Saját tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy a Viber, Skype valamint a beépített FB Chat gond nélkül szinkronizál mind mobiladat hálózaton, mind pedig WiFi-n. Hallottam viszont olyan félinformációkat, hogy T-s kártya tulajdonosoknak van inkább gondjuk, míg a Telenorosoknak nem (ez utóbbit meg tudom erősíteni, mert Telenoros vagyok).
    Annyit viszont észre vettem, hogy a készülék abban az esetben nem szinkronizálja csak be a FB Chat üzenteimet a telóra, ha közben a számítógépen is be vagyok jelentkezve Face-re.

Játékokkal kapcsolatban úgy gondolom, hogy ez a platform nem erre van inkább kihegyezve. Én inkább tekintem üzletiesebb elgondolásnak a WP-t, mint a droidot. Nekem nem igényem, hogy Asphaltozzak, Mérges Madarazzak a telefonon (ettől függetlenül megvettem, mert a párom szeret velük játszani).

Nekem inkább fontos, hogy menjen az 1 céges valamint a 2 privát levelezésem push alapon minden gond nélkül; valamint igényem még az is hogy a a felhőbe (SkyDrive) feltöltött doksijaimat tudjam szerkeszteni útközben az Office csomaggal (persze egy komplett prezentációt nem ezen fogok megírni). Emellett igényem, hogy bármikor eljussak ismeretlen helyen A-ból B-be akár autóval (HERE Drive+), akár BKV-val (HERE Transit).
    Ezek mellett tudok online rádiót (Tune In) is hallgatni, valamint online zenei albumokat streamelni vagy letölteni (Deezer).

Persze ezek az én SAJÁT és SZUBJEKTÍV igényeim, és elfogadom, ha esetlegesen másoknak mások az igényei egy készülék op.rendszerével kapcsolatban, mint például neked is. :R

Bízom benne, hogy az elkövetkezendő időkben minél több újítás kerül a rendszerbe, ami még több felhasználó igényét ki tudja elégíteni a jövőben. :)

• kcsa

veterán

Mondjuk magam részéről a játékok nem érdekelnek különösebben. De az üzenetkezelés sajnos tényleg röhej kategória. VoIP szintén használhatatlan. Ezzel együtt én szeretem, de a hibák azok hibák, kár szépíteni.

• virkir

veterán

Relatíve trollkodni.
    Egyszerűen nem bírom elviselni amikor egy frissítéssel jön egy huszadrangú újítás és a fanok multiorgazmust élnek át meg mantrázzák, hogy "namostaztánnincsamimegállíccsaletarolmindentapiacról".
    A hajam letettem a legkelendőbb a 920 topikban amikor a kedves júzer megjegyzi "nem gondolta, hogy ilyen jól fogy a telefon".
    Milyen jól te szerencsétel? Az mekkora forgalmat bizonyít, hogy 100 lumiából 14 volt a 920 amikor azt a százat lehet két nap alatt adták el összesen a világon? ( csak sarkítok, mielőtt lehozza ezt valaki)
    Az a baj, hogy lényegében egy jó rendszer lenne de irdatlan mennyiségű sebből vérzik mint az MS termékek mostanában.
    Rohadtul vártam amikor rálőcsölték a nokiára hátha kapnak akkora szabadságot, hogy lesz belőle egy számomra is értelmes rendszer de amint eddig látom csupán bárgyártói státuszt sikerült elérniük.

Sn00PiG
    aki szerintem életében nem fogott a kezében 20 percnél tovább egy WP8 modellt...
    Megsúgom volt az harminc perc is, igaz nem győztem után kezet mosni.
    Azt miért nem képesek egyesek felfogni, hogy a kényelmi szolgáltatások terén, ami nekem pl. fontos, sehol nincs a Android-hoz képest de még az őskövület symbian is köröket ver rá?

Silányak az appok? 10 random alkalmazás Androidra, 10 random alkalmazás WP-re, összehasonlít,
    Nem random app-ot kell összehasonlítani hanem ami a júzernek kéne.
    Van droidon? Van.
    Van WP-n? Nincs és nem is lesz a kötöttségei miatt.
    Innentől nem tudom miért is kéne erőlködnöm vele?

• Sn00PiG

aktív tag

Viber Skype beépített chat mind jól megy nálam, de ahogy olvashattad máshol ez hektikus, mert sokaknak nem megy, de legalább annyinak nincs velük semmi gondja. Én nap-mint-nap használom mindhármat, és jön a push, jönnek a hívások.
    Játékokat hoztál fel példának, ami nem túl szerencsés, mivel egyrészt valóban nem mennek túl szépen (bár a Spiderman update óta folyamat min. 30fps akadásmentesen), másrészt viszont nem céleszközről beszélünk - játékra tényleg ne vegyen senki WP-t. Ráadásul az Optimus 2x-hez hasonlítod, aminek feleekkora a felbontása, vagyis abszolút nem releváns (igen, a WP8 változata a Gameloft játékoknak natív 1280x768).
    Silányak az appok? 10 random alkalmazás Androidra, 10 random alkalmazás WP-re, összehasonlít, és majd akkor mondd hogy silányabbak. Más kérdés, hogy mivel Android kicsit régebbóta van, ráadásul közös frameworkben írják az alkalmazásokat iOS-re is, ezért ott nyílván jobban finomítanak rajtuk, több idejük is van.

De igen, tudom, hogy vannak hibái a rendszernek, ahogy mindegyik másiknak is - mégsem látom egy új Android fícsör hsz-einél ugyanezt a hozzáállást, ezért voltam kíváncsi, hogy mik is lennének a hibák a kedves úr szerint, aki szerintem életében nem fogott a kezében 20 percnél tovább egy WP8 modellt...

• blade zte

őstag

A vicc inkább a két telefon közti 2 év különbségben van, és abban, hogy a ramjuk ugyanannyi, ahogy egyéb specifikációi is. Csak a proci gyorsabb.

A wp8 az egyáltalán nem jó az olyanoknak fö OS-ként, mint a samsung. Ott apple féle cégek kellenek, és abból sem lehet sok. Nem lehet az, hogy csakúgy innovációt raksz egy készülékbe, és mellé minden innovációt akár új telefonokkal jelenteted meg. Két-három telefon évente, alsó, közép, és felsökategóriában. Most is ott tartunk, hogy a microsoft még nem ad támogatást rögtön 4 magra, és fullhd-ra, pedig már rég nem elérhetetlen drága. Pedig a mai gazdaság arra áll rá, hogy havonta új telefon(samsung), és ha megjelenik valami az év elején, az az év közepére már középkategória.

Megelent a lumia 920, meg pár egyéb változata tavaly, hasonló, már nem csúcskategóriának számító hardverrel. Akkor optimus g, xiaomi m2, azzal még felér/leelözi itt-ott ha olyan szemszögböl nézzük. Aztán év eleje fullhd, most meg octa core, meg továbbfejlesztett 4 mag, fullhd amoleddel. Még nem jelentettek be igazán új csúcsmodellt a nokiánál.

• fricz19

őstag

+1
    vannak hiányosságai, nem értem miért nem lehet ezt megérteni...

Temple run mióta van?
    1-2hónapja kerestem akkor nem találtam, vagy 8s kevés neki?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés