Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Evil Snowman #34 üzenetére
Alapjában véve melletted vagyok, de azért túlzásokba sem kéne esni. Jó rendszer a WP8, de tényleg van pár hiányossága.
Én pl. a normális billentyűzetet hiányolom. 1. hogy nincs benne alapból ékezetes gomb, 2. nem is lehet lecserélni.
Ez viszont Androidban megoldható. Ez nekem nagyon hiányzik.
Meg pl. az, hogy SD kártyára telepítsem a cuccokat.
És a Symbiant sem rendezném le egy sanda vigyorral, az is egy nagyon jó rendszer. -
trust007
tag
válasz
Kedves android userek. Ha jól tudom nektek is van saját játszóteretek, miért nem ott sz@rtok a homokozóba? ez jó volt
+1 a teljes hsz-re!
-
virkir
veterán
válasz
Na nézzük.
Igazából összemosom a hibákkal a szubjektív hiányosságait de számomra ezek miatt nem alternatíva a symbian után a wp.
Kényelmi szolgáltatások:
Talán nem lenne nagy elvárás a profilozhatóság amit a félhüjje telefonok is tudtak már tíz évvel ezelőtt a droidon meg kismilló programmal megoldható akár free is. De itt nincs és nem is lesz a rendszer kötöttségei miatt.
Nem megoldott a különféle eseményekhez rendelhető egyedi hangok.
Full screen hívófél kép nincs ha jól tudom, nem is megoldható.
El kellett telnie egy verzióváltásnak, hogy segédprogram nélkül elérhető legyen akár a belső tárhely.
30 perc mondhatom nagyon sok idő egy teljesen más struktúrájú és felépítésű rendszer megismeréséhez. Én még közel 3 hónap után sem merem kijelenteni, hogy ismerem a rendszert.
Ha bárki befizet egy wp-s telefonra hajlandó vagyok hosszabb távon kipróbálni, hogy tudok-e együtt élni a hiányosságaival, de azért nem dobok ki az ablakon 60-80k-t, hogy két nap után esetleg falhoz vágjam a marhaságai miatt.
És pont lesz@rom a smothságát ha nem azt adja akár döcögve is ami nekem kéne hanem amit az MS-nél kitaláltak, ala win8.
Appok.
Hiába lesz majd, meg tutibiztos, hogy lesz esetleg később ha most használnám és nincs. De egy jó példa.
Ugye kijött a wp lassan harmadik éve és a mai napig nem írtak rá Forex klienst.
A másik kommentnél meg kevered a rendszert a spec nokiás programokkal.
Ugye egy HTC-n nincs HERE a netrádiózás telefonról meg nem csak nálunk hanem a világon eléggé luxus kategória főként ha van tárhely az mp3 korában arról nem beszélve, hogy droidon meg van levegős, ingyenes FM ami itt megint csak majd talán valamikor. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
Evil Snowman #35 üzenetére
Hát igen. Van aki tudja miért WP telefon kell neki... Mint pl. én is így döntöttem :-)
-
kiki89
aktív tag
válasz
+1!
Ez majd bemásoljuk minden WP-s cikk 1. kommentjébe. -
blade zte
őstag
válasz
Evil Snowman #35 üzenetére
Amennyit te írtál... Not bad.
Teszt helyett majd olvasom XD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest