WP8 GDR3 – soronként több csempe?

Korábbi beszámolók szerint a Windows Phone 8 platform év végén érkező GDR3 frissítése négymagos processzorok és Full HD felbontású kijelzők használatára is lehetőséget teremt, vagyis várhatóan jóval nagyobb méretű készülékek is leleplezésre kerülnek. A Windows Phone Daily értesülései szerint a rendelkezésre álló terület jobb kihasználása érdekében a készenléti kijelző még egy csempe oszloppal bővül, de azt egyelőre nem tudni, hogy ezzel együtt egy újabb, teljes szélességű csempeméret is megjelenik-e. Más források ugyanakkor két extra oszlopot említenek, vagyis a felület frissítésével kapcsolatos pletykákat egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia Lumia 520 - tudja, amit a nagyok

    A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.

  • WP8 mobilok Full HD kijelzővel?

    Az év végén érkező GDR3 frissítés lehetőséget teremt a gyártók számára a nagyobb felbontású kijelzők és az újabb Qualcomm processzorok használatára.

  • Komoly ráncfelvarrást kap a WP8

    A karácsonyi szezon előtt jelentős ráncfelvarrást kaphat a Windows Phone 8 operációs rendszer.

  • Windows Phone 7.8 bemutató

    Megérkezett a várt Windows Phone 7.8 frissítés, a mangós telefonokra elérhető csomag elsősorban néhány kozmetikai újítást mutat fel.

Hirdetés