- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
blade zte #17 üzenetére
"Még nem jelentettek be igazán új csúcsmodellt a nokiánál."
Most május 14-én lesznek a bejelentések. Szerintem pont jelentenek be majd olyan modellt, ami ősszel jön, és kb. pont ezzel a frissítéssel.
Az mondjuk igaz, hogy a Nokiánál nem szokták összekötni a frissítéseket. (mint pl. új ios-új iphone, vagy samsungnál az új telefon új androiddal jön reklámok) -
xperiasigi
őstag
válasz
blade zte #30 üzenetére
engem nem érdekel menyi megy a zsebükbe..ha én kifzetek xy összeget egy telefonra akkor kapjam azt amire vágyok..az hogy hány mag van benne és hogy az most menyire trendi vagy sem azt letojom hogyha igy is bőven jó..az meg hogy neked nem elég "kiforott" a WP ez elfogadom de egyett nem kell veled értenem.nekem tökéletesen megfelel..arra lennék kiváncsi hogy ennyi pénzért(55 ezer)hol kapok egy olyan droidot ami gyorsaságban meg hardverben (stb..) van ilyen szinten...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest