- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
blade zte #17 üzenetére
"Még nem jelentettek be igazán új csúcsmodellt a nokiánál."
Most május 14-én lesznek a bejelentések. Szerintem pont jelentenek be majd olyan modellt, ami ősszel jön, és kb. pont ezzel a frissítéssel.
Az mondjuk igaz, hogy a Nokiánál nem szokták összekötni a frissítéseket. (mint pl. új ios-új iphone, vagy samsungnál az új telefon új androiddal jön reklámok) -
-
xperiasigi
őstag
válasz
blade zte #30 üzenetére
engem nem érdekel menyi megy a zsebükbe..ha én kifzetek xy összeget egy telefonra akkor kapjam azt amire vágyok..az hogy hány mag van benne és hogy az most menyire trendi vagy sem azt letojom hogyha igy is bőven jó..az meg hogy neked nem elég "kiforott" a WP ez elfogadom de egyett nem kell veled értenem.nekem tökéletesen megfelel..arra lennék kiváncsi hogy ennyi pénzért(55 ezer)hol kapok egy olyan droidot ami gyorsaságban meg hardverben (stb..) van ilyen szinten...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged