- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
nagyon sok hibája van a wp-nek ez nem titok, elég benézni egy wp fórumba. ettől függetlenül szerethető rendszer, de sok embernek nem fel meg. nekem sem lesz wp a köv telefonom, pedig amúgy nem lenne rossz, de bőven elég belőle annyi amennyit nálam lesz. nem érzem a fejlődést rajta. olyan mintha folyamatosan egy helyben állna az egész, az évek óta húzódó hibákat nem sikerül kijavítani..stb engem főleg ez zavar.
ettől függetlenül van akinek simán jó lehet így is a rendszer, mindenki másra használja. mondjuk a push akadozó működése minden élethelyzetben, minden usernél gáz. és nem igyekeznek javítani, szarnak rá.
-
AMD Power
titán
Én még nagyon kevés olyan WP felhasználóval találkoztam akinek hiányzott volna a FHD pl. A WP telefonoknál eddig soha nem a hardver volt előtérben mint pl a droidnál. Már csak azért sem mert kb fele akkora a hardver igény mint a droidnak és mégis gyorsabban és zökkenőmentesebben lehet használni. Az én sima egy magos 1.4Ghz telefonom lazán kenterbe veri bármelyik dual procis droidos ellenfelét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest