- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
2) Mert itt van a kezemben az Omnia7-em, és látom.
3) A teszteket és az egyéni véleményeket azért olvassa a leendő vásárló, hogy információt gyűjtsön. Én nem csak a véleményemet mondom, hanem kellő tényt is teszek mellé: kevés a jó alkalmazás, ami itthonról elérhető. Az MSN helyzet kritikán aluli.Ezeket állj neki cáfolni (példákkal pl. nagyon jól lehetne), ne pedig engem kiálts ki népellenségnek. Miért kéne ködösíteni? A vágyálmok senkinek se segítenek.
A barom stílusért bocs, de a legelső beszólásoddal nagyon felidegesítettél.
-
bobace
addikt
Mikor én kezdtem még semmit nem lehetett, azért állítottam UKra.
Lehet, hogy elérem a fizetős appokat, de úgysem tudom őket megvenni... Tegyük hozzá nem is akarom. Mondjuk az is gáz, hogy külön appal kell keresni.. Egyébként én is ezt használtam általában, de mostanában kényelmesebb Zune-on keresztül böngészni és telepíteni, természetesen ehhez is Uk-ra kellett állítanom a tartózkodási helyem..Így van, vannak jó minőségű programok, általában grafikailag sokkal ötletesebbek, szebbek, csak épp gyakorlati hasznuk nem sok van. Az offline navi nekem is nagyon fáj (az egyetlen típus amiért pénzt is adnék szvsz, legalábbis Android után, mert ott mindenre volt jó ingyenes alternatíva), illetve több live tile app is lehetne, amik valóban live-ok, nem csak "olyasmik".
Nem is kell leírni a Wp7-et, mert most még lehet hogy ratyi, de év végére már azért sok jóság várható, az Android is kb 2.1-2.2-re forrt ki igazán.
-
"Nem jobb, mint az Android vagy az iOS, sokat kell még fejlődnie, más, újfajta szemszögből közelít az okostelefonok világához, de abszolúte nem rossz egy rendszer."
Hát ezt pont nem. Ugyanaz az iOS3 klón, mint ami az Android is volt induláskor (nyílván nem a hármas verzió, ha valaki belém akar kötni, ne ebbe tegye). A felhasználói felület az, ami igazán más, újszerű, és tényleg jó. Mint rendszer, igazából semmi extra.
Maegoss: Nartell elég jól leírta ezt, egyébként meg nem tudom. Az biztos, hogy itthonról pár szerencsés felhasználót (VISA Electron kártyával) kivéve senkinek se megy a vásárlás. És a régiónak is nyugatinak kell lennie a telefonon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest