- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bobace
addikt
Mikor én kezdtem még semmit nem lehetett, azért állítottam UKra.
Lehet, hogy elérem a fizetős appokat, de úgysem tudom őket megvenni... Tegyük hozzá nem is akarom. Mondjuk az is gáz, hogy külön appal kell keresni.. Egyébként én is ezt használtam általában, de mostanában kényelmesebb Zune-on keresztül böngészni és telepíteni, természetesen ehhez is Uk-ra kellett állítanom a tartózkodási helyem..Így van, vannak jó minőségű programok, általában grafikailag sokkal ötletesebbek, szebbek, csak épp gyakorlati hasznuk nem sok van. Az offline navi nekem is nagyon fáj (az egyetlen típus amiért pénzt is adnék szvsz, legalábbis Android után, mert ott mindenre volt jó ingyenes alternatíva), illetve több live tile app is lehetne, amik valóban live-ok, nem csak "olyasmik".
Nem is kell leírni a Wp7-et, mert most még lehet hogy ratyi, de év végére már azért sok jóság várható, az Android is kb 2.1-2.2-re forrt ki igazán.
-
bobace
addikt
Röviden tömören: android market > wp7 market. Van/Volt szerencsém mindkét rendszerhez és mindkét markethez. A WP7 market egy nagy nulla az android markethez képest.
Mindkét market 90%-a semmiire kellő appal van tele ,de ez minden market esetében igaz szerintem, a kérdés hogy minden elképzelhető igényre van e legalább 1 nagyon jó program. Ez androidon nekem igaz, mindenre találtam appot, WP7-en nem, a legtöbb program csak bohóckodásra való.
És sajnos a WP7 market fizetős része nem elérhető magyarföldről, sőt ha jól tudom az ingyenes appok is csak akkor, ha nem magyarra van állítva a locationöd. -
bobace
addikt
válasz
manchester85 #2 üzenetére
szerintem év vége körül leghamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest