Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az biztos, hogy az Android így "out of the box" elég butácska, akárcsak a Windows Phone 7 a WinMo-hoz képest (PIM funkciók tekintetében mindenképp).
Viszont meg van az az előnye, hogy az ember azt tesz fel / cserél le, amit akar. Szóval, szerintem próbálj ki egy pár dialer-t. Pl.: RocketDial Idézem: "Fast and Powerful Smart search T9, search for names, organizations, title, phone numbers,websites, notes... and all the information contacts have" -
Lall
veterán
WP7-nél a dialer csak tárcsázásra és a hívásinfó megtekintésére és/vagy felhívására szolgál (persze át tudsz menni a people hub-ba), itt nem keresel senkit, nincsenek nevek sem. Ide csak akkor lépsz be, ha olyan számot hívsz aki nincs a telefonkönyvedben vagy a historyból akarsz számot hívni. Az összes többire ott a Euro Card Master Card, nameg a People Hub!
moonman: Tárcsázóban nekem csak a historyban tudsz keresni és ott sem talál nickname-ra találatot. (RTM Mango)
-
Lall
veterán
Ez nem néz vissza bambán, mert megtalálja ha keresed, viszont a People Hub-ban nick nevet nem tudsz elsődlegesnek beállítani. Tehát apukád Kis Pista néven fog lenni (ha úgy van beírva), de ha rákeresel, hogy apa és az van beállítva nick name-nek, akkor megtalálja és hívhatod is. Remélem érthető.
-
Lall
veterán
Kipróbáltam, mert a nick name felett elcsúsztam és csak a first, last namre koncentráltam. A feleségemnek megadtam egy nick name-t és tud úgy is keresni (csak azt kis betűvel írja a sima név alá), ezek után pedig 2 kattintással tárcsázható az illető. Még soha nem próbáltam, de ez (is) egy jó megoldás a People Hub-ban. Viszont arra nem találtam beállítást, hogy a nickname jelenjen meg elsődlegesen. Az csak keresésnél jelenik meg.
-
Lall
veterán
Itt a dialerben nem tudsz keresni az csak tárcsázásra való. Az általad leírtak a People Hub-ban vannak. Vannak Short list by First Name, Sort list by Last Name, Display names by First Last és Display Names by Last, First opciók. Keresés a First és Last name-re is kitűnően működik, bár nekem egyszerűbb rábökni a megfelelő kezdőbetűre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest