- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az biztos, hogy az Android így "out of the box" elég butácska, akárcsak a Windows Phone 7 a WinMo-hoz képest (PIM funkciók tekintetében mindenképp).
Viszont meg van az az előnye, hogy az ember azt tesz fel / cserél le, amit akar. Szóval, szerintem próbálj ki egy pár dialer-t. Pl.: RocketDial Idézem: "Fast and Powerful Smart search T9, search for names, organizations, title, phone numbers,websites, notes... and all the information contacts have" -
Lall
veterán
Félig igazat adok.
Keres, csak 1 kattintással többre van szükséged, tehát rá kell kattintanod a "searc contacts for <név>-re, ekkor átugrik a people hub-ba, ahol listázza a találatokat (nickname-re is). Tehát a tárcsázóban lévő keresés gomb a historyban keres, de onnan 1 kattintással átnavigálhatsz a people hub-ba.
tdd587: Én pedig az Omniával szívtam nem keveset. Amúgy a Dell-el semmiféle összeszerelési és minőségi problémám nincs. Aki eddig látta az mind megcsodálta.
-
tdd587
őstag
Én azért félek a dell-től mert olvastam róla, hogy az összeszerelése problémás (nem elég igényes?) meg amúgy is egy féltégla. A króm az oldalán is olyan, mint egy kormányzati audin. Tehát kézbe kellene fognom, mert 200 fontért sincs ingyen. De ez kivitelezhetetlen, ez a wp7 mintha nem is létezni iphone országban. Itt fish&chips van meg csomó iphone... grrrr.
A samsung-ot viszont megnéztem a képeken és azonnal el tudtam dönteni, hogy egy szokásos formájú telefon, kicsit fém (ez nálam extra), nagyon nem szívhatom meg vele. Na erre péntek estére el is vitték, azóta nincs jó áron sehol.
-
Lall
veterán
WP7-nél a dialer csak tárcsázásra és a hívásinfó megtekintésére és/vagy felhívására szolgál (persze át tudsz menni a people hub-ba), itt nem keresel senkit, nincsenek nevek sem. Ide csak akkor lépsz be, ha olyan számot hívsz aki nincs a telefonkönyvedben vagy a historyból akarsz számot hívni. Az összes többire ott a Euro Card Master Card, nameg a People Hub!
moonman: Tárcsázóban nekem csak a historyban tudsz keresni és ott sem talál nickname-ra találatot. (RTM Mango)
-
Lall
veterán
Ez nem néz vissza bambán, mert megtalálja ha keresed, viszont a People Hub-ban nick nevet nem tudsz elsődlegesnek beállítani. Tehát apukád Kis Pista néven fog lenni (ha úgy van beírva), de ha rákeresel, hogy apa és az van beállítva nick name-nek, akkor megtalálja és hívhatod is. Remélem érthető.
-
Integra
titán
példának okáért, ha már egyszer adott egy jó google contact list, akkor használjuk pontosan, first name, last name, nick.. de persze faterom apu néven olvasnám nem a teljes nevén, nem vad idegen.. érted... de ha beirom hogy apu, akkor nagy bambán néz vissza rám az android hogy wtf... tiszta kőkorszak.
-
Lall
veterán
Kipróbáltam, mert a nick name felett elcsúsztam és csak a first, last namre koncentráltam. A feleségemnek megadtam egy nick name-t és tud úgy is keresni (csak azt kis betűvel írja a sima név alá), ezek után pedig 2 kattintással tárcsázható az illető. Még soha nem próbáltam, de ez (is) egy jó megoldás a People Hub-ban. Viszont arra nem találtam beállítást, hogy a nickname jelenjen meg elsődlegesen. Az csak keresésnél jelenik meg.
-
Lall
veterán
Itt a dialerben nem tudsz keresni az csak tárcsázásra való. Az általad leírtak a People Hub-ban vannak. Vannak Short list by First Name, Sort list by Last Name, Display names by First Last és Display Names by Last, First opciók. Keresés a First és Last name-re is kitűnően működik, bár nekem egyszerűbb rábökni a megfelelő kezdőbetűre.
-
Integra
titán
megemlitette a people hub-ot, a telefon könyvet a cikk. hogy lesz megoldva a telefonkönyve? ami kéne: megadom szabályosan a nevet, first name, last name, nick name. be tudom e állitani azt, hogy a nick name jelenjen meg elsődlegesen, továbbá ha keresek a telefonkönyben, vagy dialer-ben, akkor a nick name-re is tud keresni?
az android erre tökéletesen alkalmatlan.... -
xlife11
senior tag
Szépen haladnak.
-
RaveForce
veterán
persze hogy látom, volt elötte arenam is, ugyanekkora felbontással (illetve ugye az valodi wvga, ha ugy nézzük) ráadásul 4 helyett 3 collon, abban ips lcd van, szal persze h látom a különbséget, viszont ha választanom kéne egyértelmü h az élénkebb színek és a valodi fekete mellett tenném le a voksom, és sztem igenis tul van játszva h igy pentile meg ugy, egy dolog zavart, még mango elött a nem folyamatos szinátmenetek, de szerencsére ezt vhogy javitották. egy +-ost azért még megnéznék, ott lehet a szeren
-
-
Lall
veterán
Lehet, bár most xda-n az egyik tulajtól ezt olvasom. "The text is smoother because there is no Pentile Matrix to deal with." Franc se tudja. Majd elmegyek apámhoz, neki van ilyen szembe dugós órás nagyítója talán azzal meglátom, de ez a vízcseppes, sima nagyítós dolog nem jött be.
-
oO7
őstag
válasz
brendoncsopi #22 üzenetére
igen... a lehetőség mango-ban megvan... aztán szolgáltatótól függ, hogy ezt engedélyezi e
-
brendoncsopi
tag
Ha lenne normális navi rá, a cuccokat minden kötöttség nélkül(Zune) lehetne feltolni rá( pendriveként használva),akkor nem gondolkoznék percet sem--> wp7!
Apropó,kérdésem: netet lehet megosztani wifin más cuccosra? -
9CS
senior tag
Két opció hiányzik kicsit nekem. A SkyDrive-ra feltöltésnél az eredeti mérettel töltsön fel. És névjegyalbumnál jelenítse már meg a becenevet, ha már egyébként be lehet írni a Live Messengerben.
-
gzbotii
nagyúr
"Az előző verzióktól eltérően pedig immár mi szabhatjuk meg, hogy melyik kép legyen a háttérben"
ez eddig is volt, szerintem kellene javitani a cikkben..
-
Blyan
félisten
válasz
Dr.Anonymus #6 üzenetére
Mi ez a hülyeség? Kb annyira ugyanaz, mint a HTC Desire vs. Desire S.
-
blex
senior tag
a dellnek voltak bugjai az elején, de állítólag már javították őket.
ugyebár a hardver ezekben szinte ugyan az. az omnia egy leheletnyivel gyorsabb a hd7-nél. a kamerája is jobb. viszont az htc-nek több saját alkalmazása van (ez főleg a mango előtt volt érdekes: zseblámpa, iránytű). egyébként szerintem nagyrészt az ár és a márkapreferencia dönt ezek között. -
tdd587
őstag
Okés, köszönöm a tippet.
Van most Dell Venue Pro, Samsung Omnia 7 azonos áron (200GBP) és HTC HD7 drágábban (290GBP). Gondolom itt az omnia 7 a nyerő a mezőnyből... a dellről nagyon felemás véleményeket olvastam eddig, bár a sajtó fotókon tetszetős féltégla az is.
HTC vs. samsung vitában (ha most az ártól eltekintünk) ki nyer? Vagy csak izlés dolga lenne...?
A HTC titan meg 490GBP-n jön, ezzel el is mondtam mindent róla...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Valentino K. #7 üzenetére
Az 5mpx-es kamera a trophyhoz, az Unibody ház a mozarthoz hozza közel..
De tényleg mindegy... -
blex
senior tag
válasz
Valentino K. #7 üzenetére
a kamerabeállítások szerintem majdnem mind gyártóspecifikusak.
tdd587: újabb proci van benne, de a régieken is tökéletesen fut a rendszer.
-
tdd587
őstag
válasz
Dr.Anonymus #6 üzenetére
Azonos a vas benne? Az lehet, de mintha a mango edition telók már 1.5GHz-el jönnének, nemde? Valamiért csak raktak bele erősebb procit, vagy csak megszokásból fejlesztettek egyet, mert jön a tél és ilyenkor kell a kézmelegítő funkció is a telefonba...?
-
Valentino K.
senior tag
"Bár a Windows Phone 7 képkezelési képességei jelenleg sem rosszak..."
Már itt fogtam a fejem...
Végülis a beállítási lehetőségek tárháza van a jelenlegi WP7 telefonokban...
Fapadosabb már nem is lehetne.Dr.Anonymus: A radar a trophy ráncfellvart változota, nem a mozarté. Bár tökmind1.
-
tdd587
őstag
Nagyon gondolkodom egy wp7-es készülék vásárlásán és azt látom, hogy jön a mango, azt is látom, hogy fel fog menni minden készülékre (tehát mindegy mit veszek ebből a szempontból), kérdés hogy az első generációs készülékeken is olyan simán fog-e futni, mint az újakon?
Jelenleg UK-ben vagyok és itt nagyon akciózzák ezeket a telókat (200GBP körülre), csak az bosszantó, hogy akárhová megyek, nincsen készlet, az emberek nem ismerik stb. (Nem flame, de itt tényleg letarolt mindent az iphone...). Az új telók viszont át nem húzott árcédulával egy próbát már nem érnek meg nekem, túl nagy a bukta, ha nem jön be az egész és át kell állnom androidra.
Vélemény?
Szerk: azért ide a kérdés, mert ezek a funkciók nem indokolnak nagyobb erőforráshasználatot szerintem, de nem ismerem a wp7 lelkivilágát...
-
catroot
veterán
"Az előző verzióktól eltérően pedig immár mi szabhatjuk meg, hogy melyik kép legyen a háttérben: ehhez egyszerűen kedvencként kell megjelölnünk az adott felvételt, melyet ezután háttérképként állít be a rendszer."
Lehet én értelmezek valamit félre, de NoDo-nál is lehet változtatni a Pictures Hub háttérképét.
Hacsak nem a Hubon belüli csempéknek a felületét lehet változtatni, hogy mi legyen rajta, vagyis ne a legutóbb készített kép?
-
plus44
veterán
"Apróság, de jól jöhet, hogy a kamera zárhangját immár le is némíthatjuk; igaz, ez nem minden országban lesz elérhető."
?
Valahol törvénybe van iktatva, hogy kötelező jelleggel kell csipognia, ha lövök egy fotót? Így zárják ki a sutyiban készült képeket?
RazorGTR1: és tényleg, sírok a röhögéstől.
Nálunk van ilyen, vagy mi tényleg demokrác.. ööö ilyen szabad nép vagyunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest