- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Félig igazat adok.
Keres, csak 1 kattintással többre van szükséged, tehát rá kell kattintanod a "searc contacts for <név>-re, ekkor átugrik a people hub-ba, ahol listázza a találatokat (nickname-re is). Tehát a tárcsázóban lévő keresés gomb a historyban keres, de onnan 1 kattintással átnavigálhatsz a people hub-ba.
tdd587: Én pedig az Omniával szívtam nem keveset. Amúgy a Dell-el semmiféle összeszerelési és minőségi problémám nincs. Aki eddig látta az mind megcsodálta.
-
Lall
veterán
WP7-nél a dialer csak tárcsázásra és a hívásinfó megtekintésére és/vagy felhívására szolgál (persze át tudsz menni a people hub-ba), itt nem keresel senkit, nincsenek nevek sem. Ide csak akkor lépsz be, ha olyan számot hívsz aki nincs a telefonkönyvedben vagy a historyból akarsz számot hívni. Az összes többire ott a Euro Card Master Card, nameg a People Hub!
moonman: Tárcsázóban nekem csak a historyban tudsz keresni és ott sem talál nickname-ra találatot. (RTM Mango)
-
Lall
veterán
Ez nem néz vissza bambán, mert megtalálja ha keresed, viszont a People Hub-ban nick nevet nem tudsz elsődlegesnek beállítani. Tehát apukád Kis Pista néven fog lenni (ha úgy van beírva), de ha rákeresel, hogy apa és az van beállítva nick name-nek, akkor megtalálja és hívhatod is. Remélem érthető.
-
Lall
veterán
Kipróbáltam, mert a nick name felett elcsúsztam és csak a first, last namre koncentráltam. A feleségemnek megadtam egy nick name-t és tud úgy is keresni (csak azt kis betűvel írja a sima név alá), ezek után pedig 2 kattintással tárcsázható az illető. Még soha nem próbáltam, de ez (is) egy jó megoldás a People Hub-ban. Viszont arra nem találtam beállítást, hogy a nickname jelenjen meg elsődlegesen. Az csak keresésnél jelenik meg.
-
Lall
veterán
Itt a dialerben nem tudsz keresni az csak tárcsázásra való. Az általad leírtak a People Hub-ban vannak. Vannak Short list by First Name, Sort list by Last Name, Display names by First Last és Display Names by Last, First opciók. Keresés a First és Last name-re is kitűnően működik, bár nekem egyszerűbb rábökni a megfelelő kezdőbetűre.
-
Lall
veterán
Lehet, bár most xda-n az egyik tulajtól ezt olvasom. "The text is smoother because there is no Pentile Matrix to deal with." Franc se tudja. Majd elmegyek apámhoz, neki van ilyen szembe dugós órás nagyítója talán azzal meglátom, de ez a vízcseppes, sima nagyítós dolog nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest