- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Én azért félek a dell-től mert olvastam róla, hogy az összeszerelése problémás (nem elég igényes?) meg amúgy is egy féltégla. A króm az oldalán is olyan, mint egy kormányzati audin. Tehát kézbe kellene fognom, mert 200 fontért sincs ingyen. De ez kivitelezhetetlen, ez a wp7 mintha nem is létezni iphone országban. Itt fish&chips van meg csomó iphone... grrrr.
A samsung-ot viszont megnéztem a képeken és azonnal el tudtam dönteni, hogy egy szokásos formájú telefon, kicsit fém (ez nálam extra), nagyon nem szívhatom meg vele. Na erre péntek estére el is vitték, azóta nincs jó áron sehol.
-
Integra
titán
példának okáért, ha már egyszer adott egy jó google contact list, akkor használjuk pontosan, first name, last name, nick.. de persze faterom apu néven olvasnám nem a teljes nevén, nem vad idegen.. érted... de ha beirom hogy apu, akkor nagy bambán néz vissza rám az android hogy wtf... tiszta kőkorszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Óra topik
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest