Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
Nekem officeban a thinkfree van, nekem tökéletesen jó.
Tőzsdei app van? Milyen? Lehet vele gyergyákat behelyezni, kisebb elemzéseket csinálni? Oanda kliens van? Nem oylan appra gondoltam ami megmutatja éppen mennyiért kereskednek googleel vagy applel
Zenei videó részbe nem tudok mit hozzáfűzni, videót csak gyárival néztem, tökéletes, plussz mixzing-et használok, az szintúgy.
Dropbox örvendetes, szintúgy mint az offline navigáció (remélhetőleg nemsokára)
Silverlight-ot nem vágom, de a legfontosabb ami nekem kell az kimaradt, távoli vezérlés.. -
robertel
senior tag
Office androidon is van, sokféle ingyenes app, neke mtökéletes mind.
Filmet az nézzen telefonon akinek erre van ingerenciája...
Egyébként ezt is lehet androidon, itt is többféle lejátszót ki lehet próbálni, a moboplayer pl szinte midnent visz, zenelejátszók is parádésak.
Youtube nem kérdés, simán viszi, ja és nem csak azt hanem midnen flashvideót, akadásmentesen böngészőbő! Bocs...
Hogy én mire használnám? pár helyen már leírtam, de a kedvedért:
Nincs távoli vezérlő (teamviewer, logmein) nincs dropbox, nincs offline navi (mangoval remélhetőleg válzotik) nincs bleutooth (ez negem nem érdekel, de mégiscsak..) nincsenek tőzsdei elemzőprogik, tőzsdei cégek appjai, nicnsenek weboldalaknak appjai amivel csak egy bökésre megjelenik átláthatóan az egész (pl origo, portfolio)
Hirtelen ennyi
Elhiszem én, hogy akadásmentesebb a wp7 mint az android, de aki megszokja ezeket (és használja)az nem fog addig átváltani addig amig ezek nem lesznek meg... -
kcsa
veterán
Amikor első androidos telefonomat megvettem az 5800 után, ez volt az első gondolatom hogy: "És ettől van mindenki elájulva...?"
(MA tesztek is hájpolják, de olyan alapvető dolgok hiányoztak 2.1ből hogy szégyen, bár wp7 se kispálya egyedi csengőhang nélkül- igen, wp7 telóm van)
-
Lacces
őstag
Diákként, mivel keresel te annyit?
Bocs, érdekel a titok.
Fórumnak: Én csak azt sajnálnám, ha a Nokia tényleg nem adnak ki Európában WinPhone7-es mobiltelót... Akkor el mehet ... Amerikába
(Bár Budapesten elég gyatra a GPS-e úgy hogy
)
Így már engem is érdekel ez az oprendszer erősen. Zárt rendszerként és központosítva a market, csak nagyobb biztonságot ad a kártevő progik ellen, mint a droid. Én várom nagyon. Bár a WindowsPhone 8 tudna igazán odapörkölni az iOS-nak és az Androidnak. -
Oppenheimer
nagyúr
Engem nem érint, ha lenne rá magyar nyelv, akkor is angolul használnám...
Lalll: Én is mindig magyarázkodom, de csak az állandó MSN miatt.
Mondjuk ismerősöm is állandóan fentvan MSN-en iphoneról, de azért a rendszerbe integrálva mégiscsak kényelmesebb, mint külön appal.
Állandóan FB chaten lógni meg nincs pofám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Formula-1
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest