Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem az én pénztárcámhoz méretezték sajnos.
-
gyoref1
aktív tag
válasz
Don't Panic #84 üzenetére
Ennek bizti fog örülni a Nokija hogy kivárja a nép a WP8-at...
és jót tesz a lomnia 900 eladásnak is ...
-
gyoref1
aktív tag
válasz
Don't Panic #59 üzenetére
Lumikára nem fog felmenni a WP 8 ...hoppp
-
Воланд
titán
7.8: jelenlegi informaciok alapjan csakt a felhasznaloi feluletet erinto valtozasok lesznek benne, mas, a rendszert erinto valtozas nem.
masodik cikkben levo alkalmazasok: Camera Extras, Contact Share, Nokia Counter, PlayTo, Nokia Drive. ezen alkalmazasok funkcioi benne lesznek a wp8-ban valamilyen formaban, amit az omnia nem kap meg, de peldaul a lumia 900 igen.
-
Flash86
tag
Nekem az jött le, hogy kb az első generációs Omnia7 is ugyan azt fogja tudni, mint ez a Nokia (nyilván a mapset leszámítva), totál ugyan az a 7.8-as verzió fog futni rajta és ha a fene fenét eszik sem lesz ezen a vason WP8.
Kap finomításokat a Lumia sorozat, de nem tudom... -
törölt tag
Nem, ez volt, a sarkairól megismerem.
És valóban. Itt már úgy tűnik, kint van 1 ideje, és ugye előrendelés is volt 1 darabig.
(#75) Flash86
Ez olyan nokiás.
Már a szimbinél sem tudtam követni a frissítéseket, melyik telefon melyik verzióig jut el. Igazán ideje, h a MS az orrukra koppintson, nem lesz ez így jó. Pedig nagyon drukkolok a csapatnak.
-
BiP
nagyúr
2 mai mobilarena hír:
http://mobilarena.hu/hir/windows_phone_7_8_a_lumia_900_fedelzeten.html
http://mobilarena.hu/hir/a_lumia_sorozat_tamogatott_marad.html
Szóval ha WP8-at nem is kap, minden mást igen. -
Flash86
tag
Na ez a király! Kihoznak egy 150 ezres telefont és még a WP8-at sem kapja meg... muhaha szerintem gyorsan esni fog az ára.
-
Gengi
senior tag
Ha pedig Imax-ba mégy filmet nézni akkor az jhaó.
Annak az eszköznek ez az elsődleges funkciója erre találták ki és kész... De arra ,hogy a netet elérjem kényelmesen nap mint nap míg nem vagyok otthon nincs jobb egy ilyen eszköznél. Szerintem a téves felfogás ott kezdődik ,hogy két kéz kell :S.. Ezen sokat agyaltam és nem jöttem rá ,hogy miért is kell a bal felső sarkot elérni ? Ezen még most is gondolkodom. Ott kvázi nincs semmi ha van is akkor szökőévente egyszer. Bár a frankfurti reptéren még nem voltam ,de münchenbe nem okozott gondott sétálgatva (vagy a mozgójárdán) ügyködve netezni. Sőőt jövőhéten még a berlini reptéren is meg fogom tudni tenni ezt a mutatványt. Nekem ez bejött
.
-
chabusch
tag
Kedves Kind és többiek! Ha lehetséges, szeretnék kérni egy tesztesetet a Lumia 900 kapcsán. A kérdés nyilván a személyes használati módommal kapcsolatos, de a válasz szerintem általános érdeklődésre is számot tarthat. A flagship Nokia a spéci offline navival talán jó alany lenne ehhez a teszthez, szerintem. A teszteset az alábbi:
Autóban ülve megy az offline navi, bejön egy hívás. Folytatódik-e a navi a telefonálás alatt, vagy lemaradok-e a következő autópályalehajtóról, mert a telefonhívás alatt a navi "alszik"?
Nehezített eset: zene fut a háttérben, megy az autós navi, bejön a hívás, mi történik hívás közben és utána?
Persze ha valakinek már van ilyen irányú tapasztalata más Wp7-es Nokiával, kérem ossza meg itt velünk.
Köszönöm!
Cs.UI: a kérdés személyszerint azért érdekel, mert bár az SGSI-em kifogástalanul kezeli a fenti két esetet (beszélgetés alatt hanggal továbbfut a navi - néha közbeszól, hogy hol forduljak - de a zene nem, majd a hívás után a navi és a zene is folytatódik), szívesen váltanék WP7-re.
-
btudos
nagyúr
válasz
peugeotmate #67 üzenetére
Ezt sose találtam volna ki
-
erdoke
titán
Telefonálást kivéve mindenben sokkal komolyabb élményt nyújt egy iPad, és a "hátránya" a mérete. Eleve kétkezes használatra veszem, de egy Note-ot is úgy használnék, ha olvasgatásra, netezésre elővenném. Ezekre pedig a négyszeres méretű kijelző (és felbontás) sokkal jobb. Ha viszont egykezes telefon kell, pl. amikor fél órán át blattyogok egy frankfurti reptéren, akkor az is van a zsebben, és simán leguggolhatok cipőt bekötni anélkül, hogy aggódnom kellene.
-
Polllen
nagyúr
Ugyanez megfordítva, vicces vágódeszka az összes 7-10"-s tablet, előnyben a kompakt méret és kijelző.
Kinek-mi. Használtam tab-t, inkább egy nagyobb telefon. Ez is elég, nekem. (és csak a vicc kedvéért gúnyolodtam, egyébként megtisztelem a másikat azzal, hogy elfogadom neki mi tetszik...
)
-
erdoke
titán
Én meg az iPadet használom, amikor csak mód van rá. Ehhez képest vicces csökevény akármelyik yetinek való telefon, onnantól pedig előnyben a kompromisszumoktól mentes, egykezes használat.
Ha 16:9-es képarányról beszélünk, (kéztől és kerettől/vastagságtól függően) 3,7-4,5" az a mérethatár, ami a legtöbb ember egyetlen kezében még normálisan taperolható.(#46) dz1989
Ugyan minek lenne benne 1 GB RAM? Recskázni a specifikációs listára? Az OS erre a SoC-ra van optimalizálva, nem akadozik, nem gondolkodik, nem lépegetnek ki programok.
-
atti001
csendes tag
Ilyen hardverrel szégyen kihozni csúcstelefont. Megnézném hogy szaggatnak rajta a HD videók.
-
Don't Panic
senior tag
én Lumia 900 és iphone 4s (16GB) közt tipródom 150-ezer HUF ért függetlenül meg lehet venni mind2telót. mind1iknek tudom az előnyét és a hátrányát is.
ios-el volt már dolgom (meguntam)
a wp.7.5 tetszik , ha lesz WP8 Apollo akkor tuti Lumia 900 as.t veszek. ( amire én használnám arra bőven elég) -
G-Guts
aktív tag
Iphone 4 kijött kerek 2 évvel ezelőtt, jobb a kamerája, durvább a kijelzője, és anyaghasználatra sem rosszabb, mint a Lumia 900, és ha már te mondtad, a alkalmazáskínálatot és a rendszer sajátosságait meg se említsük.
Lumia 900 egyetlen előnyeként talán a 4.3-as kijelzőt lehetne felhozni.
A több magos androidos csúcstelókat pedig szintén meg sem kell említenem. Nekem egy magos a telefonom, az is teljesen megfelel (főleg az ára miatt, de egyébként is). A több magot igaz nem használja ki sok minden, ezért szinte felesleges, de hozzá kell ehhez tennem egy nagyon fontos dolgot: MÉG.
Böngészésnél illetve videólejátszásnál pedig MÁR jól jön, de egy a lényeg, van benne potenciál a jövőre nézve.
A Lumia 900 most már itt van, büszkén közli, hogy megérkezett a versenyre, csak az a baj, hogy addig az iPhone, Sony, HTC, Samsung, LG hátradőlve és mosolyogva közölheti vele, hogy nyugi van kisgyerek, bemelegítened is kár a versenyre, hiszen mi már a díjakat is rég kiosztottuk.. -
btudos
nagyúr
válasz
peugeotmate #45 üzenetére
Szerencsére megvan a szabad választás lehetősége, én az iOS GUI-tól vagyok ki, de van akinek az a minden (és tőled se hallottam még sok panaszt miatta, szóval...)
G-Guts: Ezt kifejtenéd miért? Alkalmazáskínálatot és a rendszer sajátosságait most hagyjuk, az minden WP-s telefon sajátja, ez a része ugye ízlés/megszokás kérdése. Ha mégis erre alapozol, akkor ez a teljes WP-re igaz, de sokunknak így is nagyobb élvezet ezt a rendszert használni, mint bármi mást.
-
G-Guts
aktív tag
Sajnálom, ha valakit megbántok, de legyünk objektívek.
Ez a telefon a fasorban sincs egy Iphone-hoz (4 vagy 4s) vagy egy felső kategóriás androidos telefonhoz képest.
Nokia te mit szerencsétlenkedsz itt ezzel a játéktelefonnal..?! -
jacis
nagyúr
Én próbáltam a Veletech 2012-ön és sz'tem semmi előrelépés nincs a 800-ashoz képest. Szerintem nagyon gáz az, hogy a második legnagyobb gyártó ennyire képes jelenleg. Ez sokba fog majd kerülni Nekik amit meg is érdemelnek.
-
Drága drága és drága...
-
dz1989
senior tag
Nokiára még ilyet nem montam (írtam) hogy ILYEN NEM KELLENE. Ez már azaz a korszaka a Nokiának a mi már számomra legalább is, nagyon eltér. Lehet hogy a 808 lesz az utolsó ami még nagyon érdekel.
Szerintem a 800-as hadverához képest kellet volna változtattni, a kijelzön kívűk. (1g ram, min 32gb belső ne csak akkór amikór az egyik külföldi szolgáltató úgy rendeli. Meg a bluetooth-t legaláb 3.0 és a kamerát valami változást is pl.:xenon vaku. )
Az RGB mátrixos Amoled megoldás ami pozitívum
-
peugeotmate
őstag
Hiába próbálom megtalálni a WP7 szépségeit, előnyeit (számomra), de nem találom.
-
Polllen
nagyúr
válasz
#19617792 #42 üzenetére
en pl. mar egy optimus 7-t se tudtam mindig aterni egy kezzel, igy oly mindegy volt mennyivel nagyobb a note ilyen szempontbol...
amugy nem tartom murisnak a ketkezes hasznalatott. sokkal gyorsabban megirom igy a mail-t/uzit, aztan elrakom. (bar van hozza egykezes bill layout a nyafiknak...
)
-
onetri
tag
Szerintem nagyon jó teló,nekem megfelelne a mérete is mivel nagy kezem van.. eléggé kicsi a kezemben egy x10 mini proXD
-
törölt tag
hát, kinek mi tetszik. lehet én is megszoknám, de nem hiszem. úgy igazán kipróbálni meg kell egy készülék és ha most kiadok egyre sokat, és nem jön be, akkor süthetem a nagy telefont. a nagy kijelző tetszik, hogy nagy felbontás, meg szép éles kép, sokmindent látni, stb. de ha nem tudom egy kézzel kezelni (négy ujjal támasztom, amivel kicsit szorítom is, mert simán képes lennék leejteni
), akkor hiába szép... néha még a Bladet is alig bírom zsebrerakni.
szoktam látni 4"+ telókat, egész sűrűn, és jópár ember két kézzel kezelte azokat. nem tudom, kicsit mókásan nézett ki, mint egy mamika, aki böködi a telefonját. -
margithid
veterán
válasz
Liudvikas #36 üzenetére
Én egyre jobban afelé hajlok, hogy egy 3.5 collos telefon és ha olyan helyre megyek, nagyobb táska van nálam, akkor 7-10"-os tablet. A mostani 4"-os telefonommal még éppen elvagyok, de ennél én már kisebbet veszek csak mindennapi hazsnálatra, egyszerűen például rövidnadrágban nem kényelmes.
De telefoncsere nem lesz szerintem mostanában, majd inkább tablet.
Igazából abból kérdéses milyen, 7" körüli aért lenne jó, mert az kabárzsebben is elfér, viszont a 10"-os ipad egyszerűen tökéletesnek tünt nekem méretre.
Nagyon remélem azért lesz választék 3.5"-ban is telefonoknál, meg esetleg alatta is. -
törölt tag
persze... ha... kicsi... a... kezem... akkor... majd... hirtelen... megnő... a... nagy... telóhoz... valószínű...
négy... ujjal... alátámasztom... a... telót... majd... hüvelykujjal... böködöm... a... kijelzőt...
egy... ekkora... telónál... kb... másodpercenként... kell... a... kezemet... igazgatni... alatta... hogy... minden... pontját... átérjem... az... meg... nem... pálya...
két... kézzel... kezelni... meg... vicces...
ha... most... nagy... egy... ekkora... péklapát... akkor... később... se... lesz... kisebb... elég... baj... az... hogy... ez... a... trend... hogy... péklapátokat... árulnak... ha... lapát... kell... elmegyek... a...bricostoreba... és... veszek... egyet... -
Polllen
nagyúr
Nekem ez a forma valahogy nem tetszik.
Liudvikas
Nincs ezzel sztem semmi gond. Nalam eszre se veszik a zsebemben a note-t. Ha meg kicsi a zseb, nem oda teszem. Nem kell ezen dramazni
-
Liudvikas
tag
ja meg a zsebem is hozzászokik. nevetséges..
-
a.sebi
őstag
válasz
#19617792 #30 üzenetére
A barátnöm noteot használ 158 cm magas keze akkora mint egy 7 eves kisfiunak....imádja....bekell rizikozni egy nagyobb telefont...nem a mediamarktban probalni...amikor a noteomat megvettem majdnem inkább ott hagytam a boltba...de most semmi penzert nem mennék 5 alá....mondjuk nekem nagy kezem van.....de hihetetlenul más élmény egy ilyen telefont használni.....felmész 4,3 ra mondjuk mint én anno dhd ra...utána minden kicsinek tűnik....igy változok a trend.... A dhd tesztjében negatumként van felhozva a nagy kijelő....most meg tolják a csajok a rózsaszyn s2 öt.....és már ez a trendi....jövőre jönnek a közép kategóriás telefonok 4.7 collal...ás a 3.5 col alatti telók eltünnek....és 30 ért nem egy galaxy gio szintü telot vehetsz hanem egy optimus l7 szintüt....szokj hozzá.......menni fog ne félj.....
-
törölt tag
ööööö... Miért hiszem én azt hònapok òta, h ez a telefon màr kint van? Itt (Svàjc) hamarabb kijött volna? Vagy csak ennyire régen bejelentették?!
-
GALARDO
addikt
Nagyon tetszik ez a telefon, ha nem lenne iPhone, biztosan megvenném.
-
dr. Kind
aktív tag
javítom, köszi
-
AgyLáma
csendes tag
Lemaradt egy "n" betű! -->"...a finek újdonságáról..."
-
feliks
senior tag
válasz
#19617792 #12 üzenetére
Neem, dehogyis..
Külön megnézegettem most a tetemes adatkábel és töltő halmot a polcomon, és egyikről se ugrott be a nagy Alma.. (van itt BlackBerry, Samsung, HTC, és egy Arc S szettje is.) Igaz, lehet hogy a fehér szín miatt jutott eszembe elsőre, de a kábel az nagyon olyan (gusztustalanué rövid merevítés a csatlakozó után, legömbölyített sarkok, stb.
Töltőről már lehet, hogy csak emiatt asszociáltam Epölre.. -
legiaap
félisten
Én azt nem értem ha a telefon kék, akkor miért nem lehetnek a tartozékai is olyan színűek?
Kicsit faszul néz ki kék telefonhoz fekete füles meg fehér töltő... -
feliks
senior tag
Nem szeretnék kereszttűzbe kerülni, de nekem az adatkábel-töltő páros nagyon Apple-formatervet idéz...
-
Alwares
aktív tag
A theverge-s "hosszúteszt" volt a legkérdekesebb, mert hogy egy telefont nem lehet letesztelni egy hét alatt. Minden esetre a használattól, a srácnak hólyag nőtt a kezére
-
törölt tag
nice! de mit látok, WP7 magyarul? úristen, vidd innen.
(#7) prolad: az, hogy nem való semmilyen kütyüre magyar nyelv, mert hülyén néz ki.
-
jjeahh
nagyúr
ezentúl minden nokia n9 dizájnal nyomul, mig ki nem csordul az ember fülén?
-
prolad
addikt
Tetszetős darab,csak eléggé túl van árazva.
Szám címét valaki?
-
Воланд
titán
"utóbbi mellé természetesen 25 GB SkyDrive tárhely jár"
-
Ace owner
addikt
Egy hét alatt kilyukasztaná a zsebemet az éleivel..
Szépnek szép, de ez a wp nem nekem való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia legújabb zászlóshajója 4,3 hüvelykes képátlójú ClearBlack AMOLED kijelzőt kapott.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest