Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Én meg az iPadet használom, amikor csak mód van rá. Ehhez képest vicces csökevény akármelyik yetinek való telefon, onnantól pedig előnyben a kompromisszumoktól mentes, egykezes használat.
Ha 16:9-es képarányról beszélünk, (kéztől és kerettől/vastagságtól függően) 3,7-4,5" az a mérethatár, ami a legtöbb ember egyetlen kezében még normálisan taperolható.(#46) dz1989
Ugyan minek lenne benne 1 GB RAM? Recskázni a specifikációs listára? Az OS erre a SoC-ra van optimalizálva, nem akadozik, nem gondolkodik, nem lépegetnek ki programok.
-
törölt tag
hát, kinek mi tetszik. lehet én is megszoknám, de nem hiszem. úgy igazán kipróbálni meg kell egy készülék és ha most kiadok egyre sokat, és nem jön be, akkor süthetem a nagy telefont. a nagy kijelző tetszik, hogy nagy felbontás, meg szép éles kép, sokmindent látni, stb. de ha nem tudom egy kézzel kezelni (négy ujjal támasztom, amivel kicsit szorítom is, mert simán képes lennék leejteni
), akkor hiába szép... néha még a Bladet is alig bírom zsebrerakni.
szoktam látni 4"+ telókat, egész sűrűn, és jópár ember két kézzel kezelte azokat. nem tudom, kicsit mókásan nézett ki, mint egy mamika, aki böködi a telefonját.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia legújabb zászlóshajója 4,3 hüvelykes képátlójú ClearBlack AMOLED kijelzőt kapott.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest