Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, kinek mi tetszik. lehet én is megszoknám, de nem hiszem. úgy igazán kipróbálni meg kell egy készülék és ha most kiadok egyre sokat, és nem jön be, akkor süthetem a nagy telefont. a nagy kijelző tetszik, hogy nagy felbontás, meg szép éles kép, sokmindent látni, stb. de ha nem tudom egy kézzel kezelni (négy ujjal támasztom, amivel kicsit szorítom is, mert simán képes lennék leejteni
), akkor hiába szép... néha még a Bladet is alig bírom zsebrerakni.
szoktam látni 4"+ telókat, egész sűrűn, és jópár ember két kézzel kezelte azokat. nem tudom, kicsit mókásan nézett ki, mint egy mamika, aki böködi a telefonját. -
törölt tag
persze... ha... kicsi... a... kezem... akkor... majd... hirtelen... megnő... a... nagy... telóhoz... valószínű...
négy... ujjal... alátámasztom... a... telót... majd... hüvelykujjal... böködöm... a... kijelzőt...
egy... ekkora... telónál... kb... másodpercenként... kell... a... kezemet... igazgatni... alatta... hogy... minden... pontját... átérjem... az... meg... nem... pálya...
két... kézzel... kezelni... meg... vicces...
ha... most... nagy... egy... ekkora... péklapát... akkor... később... se... lesz... kisebb... elég... baj... az... hogy... ez... a... trend... hogy... péklapátokat... árulnak... ha... lapát... kell... elmegyek... a...bricostoreba... és... veszek... egyet... -
törölt tag
nice! de mit látok, WP7 magyarul? úristen, vidd innen.
(#7) prolad: az, hogy nem való semmilyen kütyüre magyar nyelv, mert hülyén néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia legújabb zászlóshajója 4,3 hüvelykes képátlójú ClearBlack AMOLED kijelzőt kapott.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Old Skies teszt
- Ford topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest