- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Bár első hallásra én is rettenetesen elkeseredtem, de lehiggadva, és műszaki szemmel nézve valóban helyes döntést hozot az MS.
Félreértés ne essék: Nem műszaki-, hanem üzletpolitikai okokból nem tartom túl szerencsés lépésnek ezt az egészet. Természetesen ennek is vannak műszaki aspektusai, de a lényeg nem az, hogy hány gigaherc, meg gigabájt meg gigaflopsz, hanem hogy simán lehet hozni hibás stratégiai döntést, ha pl. az elképzelt jövő hardverileg nem úgy alakul, ahogy kellene. A Microsoft ezen a terepen új belépő, akinek le kell dolgoznia a hátrányát két piacvezetővel szemben is, itt nincs sok helye a hibás döntéseknek.
Bár nem vagyok gazdasági szakértő, nekem egyértelműnek tűnne, hogy olyan árkategóriában tudnának olyan megoldást kínálni, amit senki más nem.
A WP8-hoz muszáj lesz valamit mellépasszintani, mert a WP8 a minimum spec. alapján a felső házban fog versenyezni. A mobilprocesszoroknál mire elterjed a min. spec.-nek megfelelő hardver (DirectX 11 GPU!), addig sok víz le fog folyni a Dunán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged