- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Bár első hallásra én is rettenetesen elkeseredtem, de lehiggadva, és műszaki szemmel nézve valóban helyes döntést hozot az MS.
Félreértés ne essék: Nem műszaki-, hanem üzletpolitikai okokból nem tartom túl szerencsés lépésnek ezt az egészet. Természetesen ennek is vannak műszaki aspektusai, de a lényeg nem az, hogy hány gigaherc, meg gigabájt meg gigaflopsz, hanem hogy simán lehet hozni hibás stratégiai döntést, ha pl. az elképzelt jövő hardverileg nem úgy alakul, ahogy kellene. A Microsoft ezen a terepen új belépő, akinek le kell dolgoznia a hátrányát két piacvezetővel szemben is, itt nincs sok helye a hibás döntéseknek.
Bár nem vagyok gazdasági szakértő, nekem egyértelműnek tűnne, hogy olyan árkategóriában tudnának olyan megoldást kínálni, amit senki más nem.
A WP8-hoz muszáj lesz valamit mellépasszintani, mert a WP8 a minimum spec. alapján a felső házban fog versenyezni. A mobilprocesszoroknál mire elterjed a min. spec.-nek megfelelő hardver (DirectX 11 GPU!), addig sok víz le fog folyni a Dunán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest