- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pws
aktív tag
válasz
mrlujoak #584 üzenetére
Nekünk felhasználóknak /nem a vallási fanatikusoknak/, az lenne a legjobb, ha 3 erős platform versenyezne egymással. Így mindegyik rá lenne kényszerítve, hogy a legjobb készülék/rendszer kombót kínálja /pl Apple ne legyen túlárazva, Androidban legyen következetesség stb/. Lehet nem vennék WP8 telefont, de szurkolok nekik, hogy pezsegjen a mobil piac.
-
Integra
titán
válasz
mrlujoak #584 üzenetére
valahol én is ezt gondolom..
megtartottam az optimus7-et, hogy ha kijön a wp8, akkor azon tanulgassam, próbálgassam, lássam, hogy miket javítottak ki benne, mennyire lett jól használható, hogy ha úgy hozza, akkor beleverjek 150ezret egy csúcshardveresbe.
most viszont egészen biztosan nem fogk wp8-at venni és eladom az optimust is, mert nem látom értelmét lutrizni.
és akkor még nem is velem csesztek igazán ki, mert én sem vagyonokért vettem az lg-t, tudatosan bevállaltam ezt a kis bukót, de akik megvették súlyos pénzekért a lumia-t, azok most nagyot fognak szitkozódni..
totális kibaszás velük. -
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest