- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
A bada alap funkcionalitásban jobb. Ott igazából szerintem egyrészt a funkció megvalósításával (nem mindig működik vagy nem túl felhasználóbarát) másrészről az appok hiányával van a baj.
PlazmacucciSzép dolog az önkritika...
(főleg, hogy én szóltam fel az ellen, hogy buta rendszer = buta user.)
(ha trollkodni akarnék, most ide zúdítanám, hogy wp7 használóként mit nem tudok/tudtam megcsinálni a telefonommal a rendszer miatt, amit az android-n/ios-n megoldok, de nem teszem, úgy sincs még vége a meccsnek+aki használja a telefont tudja, ki lett tárgyalva ezer+1x.)
-
Einstvan
aktív tag
"Android összegányolt"
Android ha akarom minimalista ha akarom akármit kiteszek a kezdö képernyőkre, iOS eccerü, eccerü embereknek, WP7 fészbukkosok elönyben. A symbian többet tud nála."Nem a kezelőfelületen fog elbukni, mert abban veri mindkettőt."
A kocka csempéivel hogyan is veri a droidot??? -
Droid_
tag
Szubjektív.
amúgy meg: WP7 Launcher
-
Polllen
félisten
Wp7 topikban sokszor ki lett targyalva, irjam le ujra, h mit nem tud 2012-ben&mi az ami a mai napi nem mukodik rendesen, pedig elmeletileg tudja?
=Mentor=
Az a baj, h meg sem probalod megerteni azt az objektiv eszrevetelt, h mi a bajom a szituacioval. Fogyaszto vagyok, mindig ebbol a szempontbol vizsgalom az ilyen helyzeteket es innen nezve fostos. Persze ha szerinted rendben van, h egy 100k+s eszkozt ugy adnak ki, h tudjak nem lesz ra a kovetkezo fo frissites fel ev mulva&errol szandekosa nem szolnak, nem is fogod megerteni ezt a tabort.
Ha esetleg hasonlo cipobe kerulsz, ne emled fel a szavad, jol van ez igy, hisz megmagyaraztak technikai oldalrol, nics mit tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Anime filmek és sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged