- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Oliverda #745 üzenetére
Nyilván, nem ebből élnek, de te azzal jöttél, hogy visszakanyarodjunk, sok jó app kell az elterjedéshez. Én meg azt mondom, ez így 22-s csapdája, mert addig nem lesz sok jó app, amíg nem lesz sok felhasználó.
Az igazi aduász jelenleg az egységesítés itt. Ha ez elég húzó erő lesz, sok felhasználó lesz és jönnek az appok. Szép növekedési pálya.
(ios-nél a használhatóság és innovatív multimedia kezelés volt, android-nál is hasonló, badanál semmi így belebuktak, wp7 megint csak innovatív kezelhetőség - de ez már kevésnek bizonyult, és most wp8 egységesítés) -
pws
aktív tag
válasz
Oliverda #628 üzenetére
A költő kérdésem az MS Nokiával kapcsolatos terveire vonatkozott. Az kicsit erőltetett, hogy betekintés vagy bemutató volt ez.
Csak 2 végletes lehetőséget tekintve, hogy mi lehet a szebb napokat látott Nokia sorsa:
- WP alapokon talpra áll, akár mint elsődleges gyártó. Megmarad független cégként.
- egy lesz a többi készülékgyártó között, és tovább veszít az értékéből. Már csak a szabadalmai miatt is érdemes lehet megvenni.Az elvi lehetőség adott volt, hogy az WP8 OS + Nokia készüléket integrálva kezeljék. De most nem ez történt. Nem biztos, hogy az MS-nek ez az integráltság létszükséglet lenne. De a Nokiának igen.
Miért érdekel a Nokia? Mert az utolsó európai gyártó a szektorban. -
Integra
titán
válasz
Oliverda #595 üzenetére
nem gondoltam, hogy felmegy minden gond nélkül, sőt, ha fel is mehetett volna, egyes részei egész biztosan nem működtek volna vagy tiltva lettek volna, mint pl nfc etc.. ami a hardver hiányból fakad. nem véletlenül írtam, hogy tudatosan bevállaltam, mert olcsó történet volt alapvetően.
de az alap funkciókat, felépítést bőven hozta volna.
mondom, nem velem túrtak ki, hanem azokkal akik kurva drágán megvették a csúcs nokiákat.. én is ideg lennék a helyükben. -
Blyan
félisten
válasz
Oliverda #389 üzenetére
Sehol, soha. Illetve, még tavaly nyáron volt egy rumor, amikor először felröppent az Apollo kódnév, hogy a 2nd gen megkaphatja azt, de hát az olyan híresztelés volt, amikor még a Lumia is csak a tervasztalon létezett, nem hogy a vásárlók álmai közt.
Gyakorlatilag a keményvonalas 1st gen WP-seken kívül senki nem is hallott erről.(#402) Sn[4k3]
Mire az Apollo megjelenik hivatalosan (készülékekkel), mire az XDA-sok megoldják, már nem lesz ekkora hiszti emiatt.
-
shteer
titán
-
törölt tag
válasz
Oliverda #305 üzenetére
"Aki pedig annak a reményében vesz telefont, hogy később egy az egyben megkapja a következő generációs op. rendszer fícsör csomagját, az egészen egyszerűen naiv."
Ezért veszek majd Droidot. Ott ha nem is gyártói de lesz rá új ROM.
A cikkhez:
"Az új start screen továbbra is a Metro dizájnt követi, azaz mozgó, interaktív élő csempékre épít. Az új készenléti képernyő sokkal nagyobb testre szabhatósági fatorral rendelkezik az elődnél. Immár a csempék méreteit is átméretezhetjük, egymás mellett maximum négy négyzetecske fér el."
És ikonokra, hogy tudom cserélni a kínai bazár kinézetet?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Oliverda #305 üzenetére
Oke, de az Apple uzletpolitikaja jobb, mert naluk a nev nem valtozik - tehat lehet mondani, hogy hany eszkoz megkapja az aktualis iOS-t - csak a szolgaltatasok kozul nem kap meg mindent, de ezt persze nem verik nagy dobra (mielott valaki belekotne: nem is titkoljak, ez egyertelmu...csak nem fog minden user utananezni).
Microsoft is megtehette volna ugyanezt, hogy csokkentett funciokkal megkapjak a regebbi keszulekek is a WP8-at WP8 neven, mert a legtobb felhasznalo maximum errol fog tudni, ez fogja erdekelni.
-
erdoke
titán
válasz
Oliverda #305 üzenetére
Az iPhone 4 se kapott Sirit, és iOS6-tal se fog, ahogy az iPad 2 sem. Sőt, elég sok iOS6 fícsör van, ami nem lesz elérhető erre a két készülékre.
(#307) blex
Az a "VoIP dolog" WP8-as natív kódos API-t igényel...(#309) Psychonaut
Azért a kernel csere mellett az igen nagy marketing vakítás lett volna. -
törölt tag
válasz
Oliverda #275 üzenetére
Én is ezt mondom, hogy ugyan az a szitu, csak itt a könnyített verziónak más a neve és már megy is a kurvaanyázás.
Teszem hozzá, hogy ez nem túl szerencsés kommunikáció (bár én értékelem az őszinteséget, hogy a hardveres korlátok miatt nem teljes értékű 8-ast kapnak), de így holnap attól lesz hangos a fél Világ, hogy nincs WP8 régebbi modellekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest