- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Én azért használok iOs-t mert telefont akartam venni és mivel a wp8 (ez csak sejtettem még akkor) nem érkezik meg a korábbi wp telefonokra(tehát nem volt értelme olyan 2.gen telefont vennem amely alig különbözik a trophymtol), a wp 8 megjelenéséig olyan platformot választottam, amit meg nem használtam, az Androidot, Symbiant ismerem, Bada nem kell, maradt az iOS.
A WP minden hiányossága ellenére a kedvencem most is. -
törölt tag
Te teljesen kicsavarod amit mások mondanak. Épp ezért amit művelsz az minősíthetetlen trollkodás. Tudom, hogy igazam van, mert pont olyan egy dologba kötöttél bele, ami kiválóan működik. Egy handheld eszközben valós multitasking az egyik legnagyobb hülyeség amit el lehet követni. Az Android el is követi. WP7 funckionalitásában valóban vannak súlyos hiányok (ezeket a WP8 javítja), de te pont a multitaskingot hoztad fel, ami kiválóan van megvalósítva. Vagy ha szerinted az androidos megoldás jobb, akkor használd azt nyugodtan és reménykedj, hogy a fejlesztő nem ejtett olyan hibát a kódban ami miatt lemerülhet a telefonod 2 órával hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest